Asus dota de nova funcionalitat al carregador mòbil

Compartir

El seu nou carregador per a tauletes tàctils permet, a més, elevar aquesta fins a una posició vertical en la qual és còmode veure-la sense haver-la de subjectar.

Fundes, bases, teclats de posar i treure… tot això i alguns formats més que ara em deixo al tinter, han estat provats i utilitzats per oferir a l’usuari de tablets la possibilitat de disposar aquest dispositiu en vertical sobre una superfície horitzontal com, per exemple, una taula, per tal de poder gaudir-hi de tota mena de continguts sense haver-la d’aguantar.

Tots aquests formats que he enumerat engreixen la maleta o bossa en la qual portem el tablet sense aportar gaire valor afegit si exceptuem el teclat, que ens fa més còmoda l’entrada de text i, en alguns casos, també ens permet carregar el dispositiu, encara que ocupa molt volum ja que és gairebé equivalent al que ocupa la tauleta en si mateixa.

Asus ha trobat una solució que estalvia espai i permet “matar dos pardals d’un tret“, carregant d’energia el tablet mentre l’aguanta en posició vertical. Es tracta del suport de càrrega microUSB compatible amb les tauletes tàctils de la companyia taiwanesa, com podem apreciar en les imatges en forma de dues potes que s’acoblen al dispositiu i permeten estabilitzar-lo verticalment.

El carregador d'Asus, amb les dues peces unides

El carregador d’Asus, amb les dues peces unides

Es tracta de dues peces que poden mantenir connectades com un sol i pràctic bloc, de la mida d’una tarja de visita (ample per llarg) i que inclouen un port USB 2.0 que els permet connectar, a través d’ell, dispositius com un ratolí, un teclat, una clau USB o un disc dur extern. A més, també disposa d’un port microUSB.

Les dues peces que el formen, ja separades

Les dues peces que el formen, ja separades

El preu d’aquest dispositiu és de 39,99 euros, disposa d’unes mides (muntades ambdues parts fent un tot) de 48×87×16 mm i pesa 53 grams.

Guillem Alsina
Etiquetes: