Asus presenta el nou VivoPC

Asus VivoPC
Compartir

Un mini PC de sobretaula de disseny que compta amb la tecnologia Vivo DualBay per configurar l’emmagatzematge segons les necessitats i preferències de l’usuari.

Asus ha presentat el nou exemplar d’ordinador de sobretaula de la sèrie VivoPC, una màquina amb un factor de forma petit i amb un bonic disseny pensada per lluir tant a la sala d’estar o al menjador connectada a un televisor, com en el despatx o, fins i tot, a l’empresa. La seva mida ve a ser com la d’una caixa de DVD estàndard.

Disponible en dues variants (VivoPC VM60 i VM42), aquestes màquines munten la quarta generació de microprocessadors Intel Core (Core i33217U en el cas del VM60 i Celeron 2957U el VM42), targes de vídeo Intel HD amb suport per a resolucions UHD/4k, i tecnologia SonicMaster per a una millor qualitat de so. La connectivitat sense fils ve equipada amb una tarja Wi-Fi 802.11ac, que permet altes taxes de transferència.

Pel que fa a l’emmagatzematge, aquests dos exemplars compten amb la tecnologia Vivo DualBay, el disseny de la qual permet a l’usuari jugar amb dues unitats d’emmagatzematge extraïbles per configurar la màquina d’acord amb les seves necessitats. Per exemple, podem instal·lar dos discos durs de gran capacitat per a crear un mediacenter amb gran quantitat de pel·lícules en alta definició i música (continguts, especialment el primer, que sempre ocupen molt d’espai), o bé un disc SSD per arrencar el sistema operatiu i un disc dur de gran capacitat com a magatzem de continguts, o dos discs SSD per configurar una mena d’estació de treball amb la qual no perdre ni un segon.

Ambdos dispositius inclouen el servei en el núvol Asus HomeCloud que permet administrar i reproduir remotament continguts multimèdia així com transformar l’equip en el servidor d’un núvol privat. Els qui adquireixin qualsevol dels dos models podran gaudir de 100 GB gratis al servei Asus WebStorage, amb els quals podran accedir als seus arxius des de qualsevol equip connectat a Internet.

El preu és de 429 € per al VM60 i de 239 € per al VM42.

Guillem Alsina
Etiquetes: