ASUS presenta projector de butxaca

Compartir

Incorpora bateria pròpia que permet carregar també altres dispositius, i se li pot connectar un ordinador en format stick.

El ZenBeam E1 d’ASUS és un petit projector de butxaca capaç de projectar la imatge procedent d’un dispositiu electrònic en una superfície equivalent a un monitor de 120 polzades en diagonal.

Gràcies a la seva entrada HDMI/MHL, permet connectar-hi tota mena de dispositius, des d’ordinadors fins a smartphones o tablets. Fins i tot li podem connectar ordinadors en format stick, com ara el recentment llançat VivoStick de la mateixa fabricant taiwanesa.

Per tal de no dependre de cap endoll, incorpora una bateria de 6.000 mAh que, a més, pot servir per carregar altres dispositius en cas de necessitat. Aquesta bateria li dóna, a plena càrrega, una autonomia de cinc hores.

Amb unes mides de 83x29x110 mil·límetres i un pes de 307 grams, el ZenBeam E1 es pot encabir fàcilment en una bossa o maleta o, fins i tot, en una butxaca grossa. Gràcies a aquesta eina, podrem improvisar una presentació allà on anem sense haver de dependre del material instal·lat a la sala.

Munta una llum Eco-LED de 150 lúmens amb una vida útil estimada de 30.000 hores, capaç de reproduir el 100% de l’espai de color de l’estàndard NTSC. En ser una llum LED, el projector es pot engegar i apagar de manera instantània, i no havent d’esperar una bona estona a què s’escalfi i es refredi com en els projectors tradicionals de bombeta.

És compatible amb fonts d’entrada de senyal Full HD, escalant-ne els continguts de manera automàtica i transparent a la seva resolució nativa WVGA (854×480) sense distorsionar la imatge.

Guillem Alsina
Etiquetes: