Asus també es deixa arrossegar per la moda dels smartwatches

Mitch Yang, Vicepresident del Centre de Disseny d'Asus, presenta el ZenWatch
Compartir

A més del ZenWatch, el primer dispositiu Android Wear de la companyia, aquesta també ha presentat dos portàtils i un tablet.

La fabricant taiwanesa Asus ha estat una més de les companyies que han mostrat les seves novetats a la fira IFA de Berlín, entre les quals ha donat preeminència al que serà el seu primer rellotge intel·ligent, el ZenWatch.

Asus ZenWatch

Després d’LG, Motorola i Samsung, Asus també s’apunta amb aquest dispositiu al carro d’Android Wear, la versió de la plataforma de programari del robot verd per a dispositius ‘portables’ (wearables), encara que amb un toc personal: la interfície és personalitzada per a la marca amb una versió especial de la seva pròpia interfície ZenUI.

De línies clàssiques i elegants, empra una corretja de cuir cosit, material poc habitual entre els rellotges intel·ligents actuals, però que sense cap mena de dubte lluirà molt bé al nostre canell a més de ser còmode.

La pantalla del dispositiu és de 2,5″, i el programari presenta diversos formats de pantalla, la manera en la qual llueix el rellotge quan es troba en mode… rellotge, precisament (i em continua sonant estrany haver d’escriure això quan parlo d’un rellotge).

En l’apartat de maquinari disposa d’un sensor de nou eixos integrat, pensat per a què el ZenWatch pugui ser un company ideal per a la pràctica esportiva (tot i que, com es pot suposar per l’explicació que he donat abans, es fa estrany emprar un rellotge “de vestir “en aquesta funció) ja que permet controlar paràmetres com les passes que donem, freqüència cardíaca, nivell de relaxació o intensitat de l’exercici. Per això compta amb l’app ZenUI Wellness.

Entre les funcions que inclou hi trobem Watch Unlock (Desbloqueig de rellotge), Tap Tap (Doble pulsació), Remote Camera (Càmera remota), Cover to Mute (Cobrir per silenciar), Find My Phone (Troba el meu telèfon) i Presentation Control (Control de presentacions).

Per aparellar-lo, es pot fer amb qualsevol telèfon equipat amb Android 4.3, independentment de la seva marca.

Es començarà a vendre a partir d’aquest proper mes d’octubre a un preu de 199 euros.

I més coses

Asus no només ha presentat el seu rellotge intel·ligent a l’IFA, tot i que és el dispositiu al qual ha parat més atenció durant la presentació.

El Zenbook UX305 és un portàtil amb pantalla QHD+ de 13,3″ (resolució de fins a 3200×1800 píxels) del qual la fabricant taiwanesa afirma que és el més fi del món (12,3mm. i 1,2 kg. de pes). Dins seu hi allotja un processador Intel Core M i un disc SSD de 256 GB.

Asus ZenBook UX305

L’EeeBook X205 és un portàtil amb pantalla d’11,6″, d’1 kg. de pes, pensat per ser un equip assequible, fàcil de transportar i que inclou el nou mode Connected Standby d’estalvi d’energia, que li permet operar en certa mesura com un smartphone, quedant en estat de “stand by” però preparat per reprendre l’activitat en qualsevol moment de manera gairebé instantània.

EeeBook X205

És un equip pensat per a estudiants i usuaris que no disposin de gaire pressupost, s’hagin de moure constantment, i tinguin la necessitat d’una certa potència en el seu equip de treball.

Finalment, el Memo Pad 7 és un tablet amb Android que amaga dins seu un microprocessador Intel Atom de quatre nuclis i 64 bits.

MeMO Pad 7

Amb aquest dispositiu, Asus reafirma l’aposta que en el seu dia va fer pels xips mòbils d’Intel, quan la majoria de la indústria es decanta obertament per l’arquitectura ARM.

Té un gruix de 8,3mm. i munta una pantalla IPS Full HD de 323 ppi i amplis angles de visualització de 178 graus, a més d’emprar les tecnologies TruVivid i Splendid de la mateixa Asus.

Guillem Alsina
Etiquetes: