Asus Zenfone 2, el primer smartphone amb 4GB de memòria RAM

Compartir

Amb un CEO diferent de la resta, Asus ha presentat el seu nou dispositiu que ha sorprès a tothom. Arriba el nou Asus Zenfone 2, un canvi en tots els sentits, amb unes especificacions potents i un disseny renovat.

L’Asus Zenfone 2 arriba amb un processador d’Intel, quatre nuclis i 64 bits, l’Intel Z3580, i una pantalla de cinc polzades amb resolució Full HD. Fins aquí, tot com normal, però si destaca per una cosa és per la memòria, sent el primer dispositiu en integrar 4 GB de memòria RAM a un dispositiu, per davant dels gegants com Samsung, LG o Sony.

asus-zenfone-2Pel que fa la càmera, l’Asus Zenfone 2 tindrà 13 megapíxels amb diferents modalitats com la càmera dual de l’HTC One M8 i tot potenciat per programari marca de la casa. A més també disposa d’una càmera frontal de 5 megapíxels.

Arribarà directament amb Android 5.0 Lollipop i la personalització pròpia d’Asus que portem veient en els últims mesos. Pel que fa el disseny, podem dir que és força similar al famós LG G3, amb botons al radera i poc marge pels laterals.

Aquest nou dispositiu d’Asus arribarà a les botigues el mes vinent, tot i que no disposem de dades sobre el seu preu. Alguns rumors apunten un cost d’uns 200 dòlars.

 

 

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: