Audiosnaps, l’app catalana que canviarà el món de la fotografia

Compartir

AudioSnaps és una aplicació mòbil utilitzada per fer fotografies amb so integrat, creant una nova forma de fer fotografies i de compartir-les on vulguem. El funcionament és senzill, l’app registra so quan captures una foto i la guarda en formatJPG. Per escoltar l’àudio s’ha d’obrir amb Audiosnaps, però podràs veure-la en qualsevol lloc, ja que és compatible i compartible a tots els suports i navegadors. Aquest nou sistema és capaç d’inserir 5 segons d’àudio en un sol arxiu, sense necessitat de cap plugin ni actualització.

IMG-20140407-WA0001

Utilitzat com a app per fer fotografies, com a sistema i com a xarxa social en si mateixa, AudioSnaps gairebé ha arribat ja als 100.000 usuaris a tot el món, xifra que continuarà augmentant gràcies al llançament de la seva versió per a Android en les properes setmanes.

Seleccionada pel programa Wayra (la incubadora de start-ups de Telefònica), AudioSnaps s’ha convertit a més en una de les 15 companyies espanyoles que han participat aquest any al Global Demo Day, una trobada per als millors talents emprenedors d’Europa i Llatinoamèrica. Aquest sistema ha estat patentat als Estats Units i ja té el suport de diverses empreses i companyies internacionals, com Sony, que s’encarregarà de recomanar i fer funcionar l’app des dels seus smartphones.

IMG-20140407-WA0000

 

Audiosnaps va ser creat per ajudar la gent a fer els seus records més realistes, per crear una nova forma d’entendre la fotografia. A més, vol anar molt més enllà de tot això, i pots seguir les teves amistats, els teus interessos o etiquetes, configurar la privacitat, posar likes i la majoria de funcions socials que presenten les xarxes socials més populars.

A més, com heu pogut veure en les captures de pantalla que hem adjuntat, l’app té una versió en català, ja que aquest projecte està impulsat per un grup d’emprenedors catalans. Audiosnaps està condemnada a l’èxit, i és que de seguida ha passat per damunt d’apps similars i creades per grans corporacions com Samsung o Windows.

Podeu descarregar l’app per iOs en aquest enllaç. L’equip d’AudioSnaps ens ha confirmat que la versió per a Android veurà la llum en dues setmanes aproximadament. I si voleu veure diversos exemples, us deixem un parell de portals on visualitzar I ESCOLTAR AudioSnaps: Tumblr i Guestartist.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: