AudioSnaps, startup catalana amb 200.000 usuaris, vol canviar el món de la fotografia

Compartir

Fa uns mesos ja vam parlar d’AudioSnaps, una aplicació mòbil que permet gravar el so del moment exacte de la captura d’una foto. Aquesta startup catalana està arrasant a tot el món i ara presenta la versió 2.0 del projecte, amb el qual volen dominar i canviar el món de la fotografia. Després del llançament de la seva versió Lite, preinstal·lada en els terminals Sony Xperia, AudioSnaps llança la seva nova versió per dispositius amb iOs. L ‘aplicació inclou noves funcionalitats, un redisseny complet i noves opcions d’ús per als seus més de 200.000 usuaris.

L’aplicació, que ha guanyat popularitat a tot el món però especialment al Brasil, Mèxic i Espanya, és capaç d’inserir uns segons d’àudio en un sol arxiu JPG, un sistema que té patentat als Estats Units, i que permet als usuaris veure i compartir les seves audiosnaps en tots els suports i navegadors. Amb l’objectiu de convertir-se en el següent pas de la fotografia i d’ajudar els usuaris a capturar millor els seus moments, AudioSnaps ha creat un sistema universal per a la fotografia amb so.

 Quines novetats hi ha a la versió 2.0?

AudioSnaps s’ha renovat completament per satisfer les necessitats dels seus usuaris.

  • Redisseny integral de l’aplicació, millorant la seva usabilitat i donant un millor accés a les funcionalitats més utilitzades.
  • Opcions de gravació d’àudio millorades: els usuaris podran utilitzar ara el nou ‘Tap & hold’ (un sistema per fer la foto i que l’àudio sigui gravat mentre mantens premuda la icona de la càmera) o l’antic sistema (fer la foto i que l’app gravi els 5 segons previs al clic).
  • La nova pestanya ‘Activitat’, on els usuaris descobriran què estan fent els seus amics a AudioSnaps, els seus likes, comentaris, a quins usuaris estan seguint, etc.
  • Més informació: els usuaris tindran més informació i control sobre tot el relacionat amb la seva activitat. Les vegades que les seves fotos han estat vistes, vista en mosaic de tots els seus audiosnaps i un llarg etcètera que us deixem descobrir.

Aquí teniu un exemple precisament capturat a Catalunya durant les vacances.

Descarregueu ja l’aplicació:

iOs

Android

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)