BabyPod, l’altaveu vaginal que els futurs pares ja poden comprar

Compartir

La companyia encarregada del dispositiu assegura que aquest estimula la vocalització del bebè a través de la música.

La tecnologia ha anat guanyant pes en les nostres vides any rere any i algunes de les imaginacions futurístiques que semblaven gairebé improbables a mitjans del segle passat s’han anat complint. No sabem si aquest cas el va imaginar algú, però els estudis i la investigació del barceloní Institut Marquès han dut a la invenció del BabyPod, un altaveu vaginal que permet – asseguren – brindar les primeres experiències musicals a l’interior del ventre de la mare amb un efecte més intens en l’estimulació del fetus.

La mare s’introdueix l’altaveu, el qual es connecta al smartphone on hi hagi la música que es vol posar al nadó. Gràcies a un connector d’auriculars auxiliar, el tema reproduït també es pot escoltar des de l’exterior. Amb tot, BabyPod compta amb aplicació pròpia (tant per a iPhone com per a Android), que inclou llistes musicals preconfeccionades.

Des de l’institut s’assegura que l’estimulació dels nadons a través de la música des dels seus primers mesos de vida té efectes positius per al seu desenvolupament cerebral, i que la via vaginal és més efectiva que l’abdominal (el mètode clàssic d’acostar un altaveu a la panxa de la mare). El preu d’introduir els petits en la música abans de néixer? Uns 150 euros.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: