Banter, xarxa social totalment anònima que connecta a la gent en base als seus interessos i localització

Compartir

Banter Xat Incoporated ha llançat el que s’anomena la primera xarxa social de contactes que connecta a les persones a través dels seus interessos i localització. Banter és una xarxa social per a mòbils acabada de sortir del forn que es troba disponible per Android i iOs i fa molt èmfasi en l’aspecte del total anonimat per als seus usuaris .

Banter ha creat la seva plataforma pensant en un sistema de converses basades en termes i temes específics, permetent als usuaris incloure imatges, gifs animats, enllaços, vídeos i emoticones per fer més entretingudes les converses.

Banter_app

Aquestes converses s’anomenen sales públiques, i tenim per exemple temes com la bellesa, els aliments, els videojocs, la moda i tot el que podem pensar. A més compta amb una característica addicional molt interessant anomenada Xat Near Me, que utilitza les coordenades del GPS per suggerir sales de xat basades en negocis i esdeveniments propers a la localització de l’usuari.

Per diferenciar-se de la resta d’apps de missatgeria instàntania i aprofitant el model de les xarxes socials com Twitter, el lector de missatges és un feed, semblant a la versió mòbil de Twitter.

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: