Barcelona es convertirà en l’epicentre del hacking ètic al setembre

Global CyberLympics
Compartir

La ciutat comtal acollirà el proper 29 de setembre la final del Global CyberLympics, un concurs global de hacking ètic i ciberdefensa.

El Global CyberLympics és un joc en línia sobre ciberseguretat en el que equips de tot el món formats per entre 4 i 6 persones, passen rondes eliminatòries basades en proves sobre hacking ètic i defensa de la Xarxa. Finalment, els guanyadors de cada continent juguen la final, que es celebra presencialment en una ciutat, que enguany serà Barcelona.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de crear consciència i ètica sobre la seguretat de la informació i les xarxes, un tema sempre candent i del qual mai no se’n fa prou pedagogia i difusió.

Per tal de fer front als reptes de la seguretat, calen professionals ben preparats, i és aquí on entra en joc aquest concurs, ja que és un mitjà per a fomentar noves vocacions alhora que en descobreix els millors talents.

Entre les entitats que esponsoritzen l’esdeveniment s’hi troba ISACA (Information Systems Audit and Control Association), que disposa d’un capítol a Barcelona.

El vídeo de presentació, com podem veure, ve farcit d’alguns tòpics.

 

Guillem Alsina
Etiquetes: