Barcelona posa en marxa l’UXLab per ajudar start-ups a dissenyar millors productes

UX Lab Barcelona Activa
Compartir

El dimecres 16 de generBarcelona Activa ha inaugurat un laboratori per ajudar start-ups a dissenyar millors productes i serveis a través de metodologies com el neuromarketing, l’eyetracking i tècniques de ‘focus group’.

El User Experience Lab (UXLab) obre les seves portes per visualitzar i explicar com es treballa des de l’innovador centre i tots els beneficis que les empreses barcelonines obtindran si utilitzen aquest nou servei de l’Ajuntament. El centre, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) de la Unió Europea, pretén evitar que cap idea és quedi sense desenvolupar per qüestions econòmiques.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la directora general de Barcelona Activa, Sara Berbel; el CEO i fundador de Torresburriel Estudio, pioner en l’ús de l’UX a l’estat espanyol, Daniel Torres; i de l’autor de ‘Lean UX, Jeff Gothelf. 

A més, la fundadora del centre biomèdic Kiversal, Piedad Díez, i el fundador de Foods for Tomorrow, Marc Colomahan participat a la inauguració explicant les seves experiències pilot després de fer ús del laboratori.

L’UXLab es troba a la incubadora de Glòries de Barcelona Activa (C/ Llacuna, 162).

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: