Barcelona repeteix com a capital mundial de les ciutats intel·ligents

Instantània de l'edició de l'any passat
Compartir

La Smart City Expo World Congress portarà a la ciutat comtal els experts mundials més reputats en l’àmbit de la tecnologia ciutadana.

Del 18 al 20 de novembre, i com ja ho ha estat els darrers tres anys, Barcelona es convertirà en la capital mundial de les ciutats intel·ligents o smart cities mercès a la celebració del Smart City Expo World Congress que es durà a terme a les instal·lacions de la Fira de Gran Via, a l’Hospitalet del Llobregat.

L’elecció de la capital catalana per a la celebració d’aquest esdeveniment no és debades; en un acte celebrat la setmana passada, John Hoffman, President de la GSMA, l’entitat que aplega la majoria del sector de les telecomunicacions a nivell mundial i que organitza el Mobile World Congress, va declarar que la ciutat comtal s’ha guanyat una merescuda fama internacional com la ciutat més intel·ligent perquè, en aquest àmbit, les coses s’estan fent molt bé a Barcelona.

Com cada any, el congrés aplegarà els especialistes en ciutats intel·ligents més reputats del món, que debatran sobre temes com la governança, la “societat intel·ligent” (intel·ligència referida a tecnologia), la mobilitat o la tecnologia.

L’apartat de fira i les sessions de networking completen el programa d’aquest esdeveniment.

El registre per als assistents ja està obert, amb preus que oscilen entre els 60 euros que costa visitar només la fira fins als 770 que costa el passi per a totes les activitats durant els tres dies que dura el congrés.

Guillem Alsina
Etiquetes: