Barebones i MWC a TV Girona

Compartir

Aquí teniu el vídeo corresponent al Petites Pantalles de TV Girona del mes de febrer, en el qual el nostre Redactor en Cap, Guillem Alsina, parla sobre ordinadors en format barebone, i fa una introducció al Mobile World Congress.

Què és un barebone? Quines diferències té respecte a un ordinador convencional? Quines funcions pot desenvolupar? Aquestes i altres preguntes sobre aquest particular format d’ordinador PC, les va respondre el nostre Redactor en Cap, en Guillem Alsina, en la seva aparició mensual a l’espai Petites Pantalles del programa Té de Tot de Televisió de Girona, aquest passat dimecres, en el dia dedicat als gàdgets electrònics.

Per a l’ocasió, en Guillem va comptar amb el recolzament d’un barebone de la marca Shuttle, concretament el model XH97V, el qual li va permetre ensenyar i explicar les interioritats d’aquests ordinadors de sobretaula compactes que empren peces de portàtil per tal de disminuir el seu volum.

Des d’aquestes ratlles, volem agrair a l’empresa Shuttle la seva participació en el programa.

Però no només de barebones vam parlar; l’imminent Mobile World Congress també va gaudir de protagonisme, i en Guillem ens va fer un avançament de què hi podrem veure a la fira i congress de Barcelona.

Tot seguit us deixem amb el vídeo.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: