Bixby desembarca en ple centre de Barcelona

Compartir

Samsung aprofitarà l’avinentesa que li proporciona el Mobile World Congress per muntar una “paradeta” (bé, de fet, serà considerablement més gran que una senzilla paradeta…) a la cèntrica Plaça Catalunya de Barcelona per ensenyar els seus productes als passavolants i, d’aquesta manera, acostar una mica el congrés al cor de la ciutat.

La presència de Samsung s’allargarà des d’avui divendres 22 mateix, fins al diumenge dia 4, de manera que els barcelonins i turistes que ens visitin, tindran molt de temps per deixar-s’hi caure, i gaudir, de la intel·ligència artificial, que serà la veritable estrella de l’espai.

I és que, a Barcelona, Samsung hi presenta Bixby en castellà, que es troba disponible des d’aquest dimecres passat, dia 20. Bixby és l’assistent intel·ligent de la companyia sud-coreana, el que seria Siri per a Apple o Alexa per a Amazon.

Els passavolants que decideixin aturar-se a l’estand de Samsung a la Plaça Catalunya, podran conèixer de primera mà les possibilitats de Bixby, interactuar amb l’assistent gràcies als dispositius de la marca, i veure com els pot ajudar en les tasques del dia a dia, com és ara cuinar, gestionar l’agenda, estar al corrent de les principals notícies, o controlar altres dispositius de la casa compatibles amb l’ecosistema de Samsung.

Bixby està destinat a ser una de les grans estrelles de Samsung, ja que si bé ha nascut en els smartphones i hi ha viscut fins ara, la sud-coreana està preparant el seu salt a tota mena de dispositius, com són els televisors intel·ligents (smart TV), les rentadores, els aires condicionats, o els altaveus entre d’altres.

Samsung també està obrint el seu assistent intel·ligent a terceres parts, el que vol dir que altres empreses i desenvolupadors independents, poden crear dispositius, aplicacions i sistemes que l’emprin.

Guillem Alsina
Etiquetes: