Black Friday, què és i on trobar les millors ofertes

Compartir

Aquest divendres 28 de novembre podem comprar gadgets tecnològics, i altres productes, a preus de gangues. Es celebra el que s’anomena el Black Friday (o divendres negre).

Aquesta famosa tradició nord-americana es celebra el quart divendres de novembre a molts països de tot el món, i suposa la inauguració de la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes per part de botigues minoristes i grans magatzems. A Espanya va arribar l’any 2012, el que fa que encara no sigui molt conegut.

No obstant això, l’escassa popularitat que té a Espanya fa que no totes les botigues participin. Els grans magatzems i les botigues online són els grans protagonistes, com ara Media Markt, El Corte Inglés, Microsoft, Apple, Sony i Carrefour, entre d’altres, tot i que també podem trobar-lo en petits comerços. Altres marques s’han avançat i han rebaixat els seus productes durant tota la setmana, des del divendres 21 fins al divendres 28. Alguns exemples:

  • Amazon: ha establert diverses ofertes en cada secció a partir del dia 24. Pel dia 28 ha confirmat per nota de premsa que des de les 10:00 i fins les 22:00 hores els usuaris podran trobar centenars d’ofertes amb descomptes de fins a un 42%. Cada hora s’aniran afegint 25 noves ofertes en les que cadascuna tindrà un nombre limitat d’unitats i una durada màxima de quatre hores.
  • FNAC: s’ha avançat una setmana, encara que si bé és cert que únicament ha estat el dijous 20 des de les 22:00 hores i el divendres 21 complet. No serà fins divendres 28 quan tornin a posar els seus productes en rebaixes.
  • Vodafone: per a tot aquell que faci una portabilitat de contracte a contracte entre el 25 de novembre i el 4 de desembre Vodafone anuncia una sèrie de terminals que passaran a ser gratis. En concret, els terminals són el LG G2 Mini, el Sony Xperia M2 Aqua, el Huawei Ascend P7, LG F60, Samsung Galaxy Express 2 i Vodafone Smart Power.

Molta gent espera aquest dia (o s’avança al Nadal) per comprar ordinadors, mòbils o gadgets. Si esteu interessats en les diferents ofertes que podreu trobar us deixem un link a la pàgina web Black Friday per Cupons Màgics. En aquesta pàgina podreu introduir el vostre correu electrònic per rebre una llista amb les millors ofertes del dia 28.

FONT: Atombit

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: