Bookcrossing, Phototag i el geocaching…Saps què són?

Compartir

Noves modes increïbles més a prop del que creus!

Bookcrossing

El bookcrossing consisteix en deixar un llibre en un lloc públic, perquè el llegeixi una persona desconeguda i al acabar-lo, ho deixi en un altre lloc per seguir la cadena.
Hi ha una pàgina web on registres el llibre i et donen una numeració, enganxes una etiqueta al llibre o escrius directament la pàgina web de bookcrossing i la numeració.

La persona que introdueixi la numeració a la pàgina podrà veure on ha estat aquest llibre, qui l’ha llegit i comentaris sobre ell. Tota una innovació!

Bookcrossing2

 El Phototag

Consisteix bàsicament en el mateix, però amb una càmera que ja no vols. Les persones que la troben treuen una foto i la passen a una altra persona. Finalment, es torna a la persona que va començar la cadena, qui pujarà les fotos a la pàgina web.
També hi ha un seguiment de totes les càmeres i pots saber si hi ha alguna a prop teu.

fotografiando

El Geocaching

Alguna vegada us hauríeu imaginat que en la vostra ciutat hi ha un munt de coses amagades?
Doncs apunteu-vos al Geocaching, es tracta d’amagar “cachés” (objectes en una caixa o pot de materials preferiblement no degradables), al costat d’una llibreta per signatures.
Registres a la web les coordenades del lloc, encara que hi ha gent que posa pistes, per arribar a trobar-lo.
Es necessita un GPS, tot i que ara hi ha aplicacions de mòbil de Geocaching.

Què es fa quan es troba? Firmes i deixes un objecte, o pots intercanviar-lo per alguna cosa del mateix valor, si és possible.

geocaching

Ja has pensat que amagaràs?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: