Bq Aquaris M, la nova gamma de dispositius amb Android 5.0

Compartir

L’empresa espanyola que més creix en el mercat dels dispositius mòbils acaba de presentar tres nous models en el marc d’una mateixa gamma. Arriben els BQ Aquaris M. Tres models amb diferents mides i amb un plus entre ells. Incorporen Android 5.0 Lollipop com a sistema operatiu.

Volen repetir els èxits que els va aportar la gamma E i presenten la gamma M. Ara disposen de més dispositius i per tant han de millorar la qualitat de l’atenció al client per no patir les queixes dels clients més exigents.

aquarism

bq Aquaris M, tres dispositius amb Android 5.0

La nova gamma de dispositius s’emmarca en tres models. Els Aquaris M4.5, M5 i M5.5. Com podem veure serà un dispositiu petit, un de normal i un phablet. Les seves pantalles aniran en concordança amb el seu nom.

La seva resolució serà de Full HD i utilitzen la tecnologia de Quantum Dot que ja hem vist en models anteriors i ens ha deixat un bon gust pel que fa als colors que mostra.

El disseny dels dispositius d’aquesta nova gamma M segueix el que la companyia vol oferir. Una bona sensació a la mà i unes mides més petites que els models anteriors. Un cos de policarbonat i oferint un tacte semblant al del metall (Ens queixem de Samsung i tothom actua com la marca coreana…)

aquaris-m55

En el tema de processadors ens trobarem amb un MediaTek 6735 de 64 bits en el dispositiu més petit i un Snapdragon 615 en els altres dos dispositius. Tots ells acompanyats de 2 GB de memòria RAM.

La càmera principal és de 8 megapíxels i tots disposen de la mateixa. També compten amb una frontal de cinc megapíxels amb flash incorporat, una tendència que creixerà aquest any 2015.

La bateria serà de 2.400 mAh i en el més gran arribarà als 3.300 mAh i l’espai intern serà de 8 GB i amb possibilitat d’ampliar-lo a 32 GB amb una microSD.

aquaris-m5

Tots ells compten amb connectivitat 4G i DualSIM. A part d’incorporar el més destacat del dia, Android 5.0 Lollipop, sense cap personalització de fàbrica.

Ara toca esperar el Mobile World Congress per provar-los a fons i poder aportar-vos les nostres primeres sensacions. Bq està creixent de manera exagerada i tot és per fer la feina com vol el consumidor.

Més informació | BQ

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: