CaixaBank crea la primera aplicació bancària per Apple Watch

Compartir

CaixaBank ha creat la primera aplicació de l’Estat per Apple Watch relacionada amb l’activitat financera. La nova app de l’entitat ja està disponible a l’App Store d’Apple i a la botiga d’aplicacions pròpia de l’entitat, CaixaMòbil Store, perquè els usuaris puguin utilitzar-la des del moment en què el dispositiu es posi a la venda en el mercat espanyol.

Només és el començament però ja incorpora les principals funcions que podriem esperar, com el cercador d’oficines i caixers, amb mapes, geolicalització i tots els detalls disponibles.

L’aplicació per a Apple Watch suposa un nou llançament en la gamma de serveis de wearable banking de l’entitat. CaixaBank va ser la primera entitat financera del món en apostar per aquests dispositius com a nou canal de serveis bancaris. Actualment, disposa també d’un app per al SmartWatch 2 de Sony, que acumula més de 5.000 descàrregues i ha rebut el premi The Banker a la millor innovació en canals tecnològics del món.

L’enfortiment de l’aposta per nous canals digitals de relació amb el client va més enllà dels dispositius wearable. CaixaBank ha presentat, en el marc del Mobile World Congress 2015, una aplicació mòbil compatible amb el programari Ford SYNC amb AppLink per oferir serveis en els automòbils Ford equipats amb sistemes intel·ligents. Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.

FONT

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)