CaixaBank crea la primera aplicació financera del món per a cotxes

Compartir

CaixaBank és el banc més innovador del món, com ho demostren els últims premis i classificacions a nivell mundial. L’empresa és líder en tecnologia, i ara es converteix en el primer banc del món en crear serveis per a automòbils equipats amb sistemes intel·ligents.

Es tracta d’una app bancària mòbil compatible amb el sistema Ford SYNC amb AppLink, que serveix per geolocalitzar oficines i caixers a través del vehicle. D’aquesta manera, els usuaris poden trobar les oficines i caixers més propers al lloc on es troben, en temps real i sense necessitat de sortir del cotxe. L’aplicació admet control de veu, de manera que pot utilitzar circulant.

A més de mostrar a la pantalla del sistema el punt exacte en què es troben les oficines i els caixers, l’aplicació també ofereix informació bàsica de contacte i els horaris d’obertura. Així mateix, permet contactar telefònicament amb l’oficina.

El sistema de connectivitat SYNC de Ford és la tecnologia que permet connectar dispositius mòbils amb el vehicle i controlar les seves funcions mitjançant ordres de veu. Gràcies al sistema SYNC amb AppLink, els clients de Ford poden a més controlar també algunes de les aplicacions dels seus dispositius mòbils mitjançant ordres de veu mentre circulen.
Ford ha estat pionera dins del sector d’automoció a l’oferta de serveis de connexió amb dispositius mòbils i ara suma esforços amb l’entitat financera catalana, pionera en banca digital. La primera aplicació financera per a l’entorn automòbil creada per CaixaBank en col·laboració amb Ford s’uneix a l’oferta d’aplicacions per SYNC amb AppLink que ja inclou serveis tan populars com Spotify, Parkopedia, AUPEO, Audioteka, Glympse, entre d’altres.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)