CaixaBank llança la primera polsera que permet pagar amb un moviment de canell

Polsera de pagament contactless de CaixaBank
Compartir

És resistent a l’aigua i a la pols, i permet pagar amb tan sols el moviment d’acostar el canell al terminal.

CaixaBank continúa innovant en l’àmbit dels wearables i fent-nos més fàcils els pagaments (encara que, de moment, no ens regala diners per a fer les nostres compres…), i aquest cop ens acosta la facilitat de pagar a l’abast del canell.

L’entitat bancària ha pujat al carro dels wearables amb una polsera intel·ligent que opera de la mateixa manera que una tarja de crèdit contactless, és a dir, que tan sols acostant-la al terminal de pagament ja funciona.

El gran avantatge d’aquesta forma de pagament és que la podem dur tot el dia a sobre. Per exemple, ara quan anem a la platja, hem de deixar la nostra cartera en algun lloc mentre ens n’anem a banyar. Com que la nova polsera de CaixaBank és resistent a l’aigua i a la pols, podem sortir de l’aigua i anar directament a la terrassa més propera a comprar-nos un gelat sense haver d’anar a buscar la cartera, doncs portarem els diners a sobre.

La previsió de l’entitat és arribar a distribuïr fins a 15.000 polseres al llarg d’aquests mesos d’estiu, que es podran fer servir en els més de 300.000 establiments de tot l’estat espanyol que disposen de terminals de pagament contactless.

Com a consideració de seguretat, en compres amb un cost de fins a 20 euros no caldrà entrar un PIN de confirmació, mentre que a partir d’aquesta xifra si que caldrà fer-ho. El servei CaixaProtect vetllarà per un possible ús fraudulent del mitjà de pagament.

De la mateixa manera que ara ho permeten les targes de crèdit de l’entitat, aquesta polsera intel·ligent serà personalitzable per part del client, de manera que pot perfectament passar per una polsera decorativa més que no pas per un mitjà de pagament.

Guillem Alsina
Etiquetes: