Cal, un dels millors calendaris per a smartphones

Compartir

Som molts els que utilitzem el calendari del nostre Android o iOS per mantenir el nostre dia a dia organitzat. Els dos sistemes porten incorporats un calendari per defecte, Google Calendar en Android i iCal en iOS.

Tot i això hi ha moltes alternatives a aquests dos calendaris, cadascuna amb les seves diferències. Ara us comentaré el que considero un dels millors calendaris per a dispositius mòbils. Es tracta de Cal , una aplicació desenvolupada per Any.do. La principal diferència d’aquest calendari respecte als altres és el seu disseny al costat de la seva senzillesa.

Primeres pantalles

Com podem veure, Cal es presenta amb un estil completament diferent a altres calendaris, deixant clar que és un calendari amb estil. Una vegada iniciat, veiem el calendari en versió setmanal amb dos alertes. La sincronització amb Any.do -aplicació de tasques també de la mateixa companyia- i la vinculació de Cal amb Facebook per recordar els aniversaris dels nostres amics. Una funció bastant encertada per a tots aquells despistats.


Cal Android
   Cal Android

Vinculant

Un cop iniciem sessió en els diferents serveis, veurem com ens apareixen els aniversaris de Facebook i de les tasques de Any.do. També tenim l’afegit de poder entrar a l’esdeveniment d’aniversari en el qual Cal ens dóna la possibilitat de felicitar la persona per Facebook , missatge o bé trucada. El compte de Facebook ha d’estar vinculat al número de telèfon.

Cal Android

Esdeveniments

La creació d’esdeveniments a Cal és pràcticament igual que en altres calendaris. Amb l’única diferència, el disseny, que com ja he dit, predomina en aquest calendari . Anem a veure la diferents funcionalitats de la creació d’esdeveniments.

Cal Android Cal Android

Com veiem en la imatge, tenim les típiques opcions: nom de l’esdeveniment, data d’inici i fi o esdeveniment de tot el dia. També podem seleccionar el calendari en el qual volem crear-lo. Cal incorpora una funció molt atractiva. Es tracta de la ubicació dels esdeveniment. En Calendar de Google també podem afegir la ubicació, però no de la mateixa manera.

Cal Android Cal Android

Aquest calendari ens ofereix la possibilitat d’afegir notes i la localització gràcies al cercador de Google que incorpora. El principal avantatge és poder veure a temps real la ubicació del lloc que estem buscant. Un cop afegit veurem un mini mapa a la mateixa pàgina de l’esdeveniment. També tenim la possibilitat de convidar gent a, la qual els apareixerà a la mateixa pàgina com a convidats.

Cal Android

Configuració

Com tota aplicació d’aquest tipus tenim un apartat per poder configurar el calendari al nostre gust. En aquest cas tenim la possibilitat de marcar els calendaris que volem visualitzar. Es vincula amb Google i afegeix automàticament els calendaris del nostre compte, I el calendari per defecte a l’hora d’afegir nous esdeveniments. Com ja he dit també podem vincular Cal amb l’aplicació Any.do.

Cal AndroidCal Android

Al final del tot de configuració, trobem un apartat on podrem seleccionar les imatges que es mostren de fons dels dies, personalitzant així el nostre calendari.

Cal Android

Cal és sens dubte una de les millors aplicacions de calendari per la seva senzillesa i atractiu visual. A continuació trobareu un vídeo amb els enllaços als respectius stores.

Cal per a dispositius iOS | Enllaç 

Cal per a dispositius Android | Enllaç

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: