Canvia la teva manera de córrer per sempre amb Stryd

Compartir

Que no teniu cap amic, company o col·lega que corri? No m’ho puc creure. Jo estic rodejada de persones que corren i la majoria de les seves converses se centren en dos paràmetres: quants quilòmetres han fet i en quant de temps.

Això pot canviar properament amb Stryd, el primer mesurador d’intensitat d’entrenament que permetrà als corredors realitzar un seguiment real i segur del seu progrés sobre qualsevol tipus de terreny.

Córrer és l’esport més popular al món, però les dades que s’utilitzen en els entrenaments no ha canviat gaire en 30 anys. Mai hi ha hagut una manera precisa o fàcil de mesurar la intensitat de l’entrenament i la seva eficiència. El nostre objectiu és proporcionar dades que ajudin a fer-ho” afirma Robert Dick, CEO de Stryd. Doncs sembla que ho han aconseguit perquè Stryd té la capacitat mesurar amb precisió la intensitat, l’impacte i l’eficiència del teu entrenament sobre qualsevol terreny.

Stryd és un petit dispositiu en forma de clip molt fàcil d’utilitzar. No té botons però sempre està en marxa (la seva bateria dura fins a un any). Simplement enganxa-te’l a la roba i corre. Ell s’encarregarà de mesurar el teu moviment i de recollir informació fiable sobre el teu esforç i la carregarà al núvol per sincronitzar-la amb la seva aplicació, compatible amb diversos telèfons i rellotges esportius existents al mercat i que ja utilitzes per entrenar. El meu ritme és correcte? M’estic sobreentrenant? Estic en forma? Stryd respon a aquestes preguntes a través del teu rellotge o telèfon mòbil.

A través de l’aplicació podràs establir els teus propis objectius i, per ajudar-t’hi, tindràs accés a programes d’entrenament dissenyats per entrenadors d’elit. També podràs compartir la teva evolució amb d’altres runners. Analitza les teves dades, compara-les amb altres entrenaments que has fet o mostra el teu progrés als teus amics.

Stryd planeja vendre fins a 1.000 dispositius a través de Kickstarter però si vols aconseguir-ne un, al preu de 149$, no badis que la campanya finalitza el 4 d’abril.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: