Carrega ràpidament el teu dispositiu amb Woxter

Compartir

Amb 5.000 mAh d’intensitat, disposa de la darrera tecnologia que li permet carregar ràpidament els nostres smartphones o tablets.

La marca espanyola Woxter ha presentat el seu nou carregador Woxter Power Bank FC 5000, com el seu nom indica, de 5.000 mAh.

Aquesta bateria externa de polímer de liti incorpora tecnologia de darrera generació que permet la càrrega ràpida dels nostres dispositius. Disposa d’un port USB al qual connectar el cable de càrrega del dispositiu, així com d’un port microUSB per carregar la mateixa bateria.

La tecnologia de càrrega ràpida és, en principi, independent del dispositiu emprat, pel que no cal que sigui compatible amb estàndards de càrrega ràpida com el de Qualcomm (Quick Charge).

A més d’això, aquesta bateria externa també disposa de quatre llums LED indicadors del nivell de càrrega (25%-50%-75%-100%) i funció de lot gràcies a un llum LED en el lateral.

El voltatge d’entrada és de 5V/2A, mentre que el de sortida és 5V/2,1A. El seu preu recomanat de venda al públic (PVP) és de 22,99 €.

Guillem Alsina
Etiquetes: