Carregant amb aigua i sal el nostre mòbil

Compartir

Es presenta a Barcelona el myFC JAQ, un carregador 100% ecològic que ens permet carregar el nostre terminal emprant tan sols aigua i sal.

No, encara no podrem anar a la platja i aprofitar l’avinentesa per carregar el nostre mòbil, ja que els paquets de càrrega tenen unes quantitats mesurades de sal barrejada en aigua.

De fet, per al telèfon, aquest carregador funcionarà com una bateria portàtil convencional, podent connectar-hi el terminal i proporcionant-nos càrrega per a la bateria d’aquest. La novetat rau en què no necessitem connectar-lo a un endoll de paret per recarregar el myFC JAQ, si no que simplement canviant la tarja que conté la barreja d’aigua i sal, ja estarà recarregat.

Un cop esgotada la càrrega, podem llençar la tarja PowerCard que conté l’aigua i la sal a un contenidor de reciclatge per a plàstics, ja que no genera cap residu que sigui contaminant.

La modalitat de venda d’aquestes targes és per suscripció, a un preu mensual 3,99 euros, el que et dóna dret a cinc targes de càrrega.

De moment, aquest carregador està disponible amb un amperatge molt petit, uns 900 mAh, amb la promesa d’arribar properament a superar els 1.000 mAh. Malgrat que prometedora, aquesta tecnologia encara als seus inicis, ens sembla de moment cara.

A nivell de disseny, l’empresa fabricant ha buscat que el JAQ fos atractiu a la vista; de fet, l’ha dissenyat el gabinet Aruliden, i estarà disponible en color blanc, negre, i porpra.

Guillem Alsina
Etiquetes: