CDmon aposta per la formació dels usuaris amb la seva nova pàgina web

CDmon, un cloud diferent, una web diferent
Compartir

L’ISP català CDmon ha presentat la seva renovada pàgina web, amb la qual ha volgut apostar per la formació de l’usuari, en paraules dels responsables de l’empresa.

Si fa poc CDmon presentava el seu nou centre de dades amb un servei d’allotjament ultraràpid, amb la seva pàgina web busca oferir un servei complementari a aquesta rapidesa i eficiència en l’allotjament.

És per això que, més enllà de les millores estètiques i funcionals de la web, l’empresa catalana ha redissenyat la seva web de manera que pugui ser útil tant als perfils de client professionals, com als més neòfits.

L’objectiu de l’equip de programació era reduir el nombre de clics necessaris per dur a terme el procés d’adquisició de dominis i contractacions de serveis però, a més, dotar l’internauta de més informació per tal de facilitar les eleccions a cadascuna de les passes.

Tots aquests objectius s’han assolit, segons afirmen des de CDmon.

Auditoria externa per assegurar la qualitat de la pàgina

Després de treballar a partir de la informació sobre els problemes patits pels clients en els diferents processos, fruit d’entrevistes directes i d’acord amb els informes de l’equip d’atenció al client 24/7, s’ha dut a terme la reestructuració de la pàgina web de CDmon i el seu redisseny.

Per tal de verificar-ne la correcció, l’ISP català ha comptat amb el concurs de Nielsen Norman Group, una auditoria de referència pel que fa a l’experiència de l’usuari i a la usabilitat dels llocs web.

Per tal de realitzar el projecte, CDmon ha creat un equip de treball multidisciplinari integrat per professionals i especialistes de màrqueting, usabilitat, RRHH, atenció al client, i desenvolupadors entre altres perfils.

El què ha creat aquest equip ha estat una plataforma de compres que resumeix tota l’operativa en una sola pàgina, sense haver de necessitar elements de navegació. Per això, l’usuari no té la necessitat d’haver d’avançar i retrocedir per dur a terme l’operació de configuració del seu servei i la compra d’aquest.

Guillem Alsina
Etiquetes: