Cellnex mostrarà en el MWC les darreres solucions en 5G

Compartir

La companyia de telecomunicacions donarà a conèixer l’ecosistema d’infraestructures necessàries per al desplegament de la nova tecnologia

 

El 5G serà protagonista del MWC d’aquest any, i Cellnex no es vol perdre l’oportunitat de presentar les seves solucions en matèria de connectivitat intel·ligent a la fira del mòbil, que se celebrarà del 225 al 28 de febrer a Barcelona. Així, la companyia de telecomunicacions donarà a conèixer les darreres solucions enfocades en l’ecosistema d’infraestructures necessari per al desplegament del 5G.

La nova tecnologia suposarà un canvi de paradigma en termes de connectivitat per facilitar l’augment exponencial del consum i la transmissió de dades, així com la mínima latència necessària per al desenvolupament d’aplicacions com el vehicle autònom, la intel·ligència artificial, la indústria 4.0 o la telemedicina, entre altres.

Una de les novetats serà la tecnologia Edge, que permetrà detectar en temps real, adaptar i focalitzar localment la capacitat de la xarxa, en funció d’on es produeixi la demanda de consum de dades més gran en cada moment. D’aquesta manera assegurarà l’optimització de recursos a la xarxa i la mínima latència associada al 5G.

Així mateix, també es donaran a conèixer altres casos d’ús del 5G, entre els quals destaca el vehicle elèctric connectat o el projecte de lluita contra incendis amb drones i xarxes dedicades que està desplegant Cellnex conjuntament amb Mobile World Capital Barcelona, Sitep i Masmóvil en el marc de la iniciativa 5G Barcelona. A més, també es presentaran solucions de connectivitat IoT per a habitatges socials, els quals estan equipats amb sensors capaços de recollir, transmetre i monitorar dades, fonamentalment relacionats amb el consum i l’eficiència energètica.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: