Centres educatius: dues impressores 3D al preu d’una

Compartir

L’empresa EntresD regalarà un dels seus models bàsics als centres educatius que adquireixin un model de gamma mitjana.

La fabricant espanyola d’impressores 3D, EntresD, ha donat a conèixer una promoció destinada als centres educatius de l’Estat, i que consisteix en què per la compra d’una impressora 3D Pro Up! Plus2 (valorada en 1.499 euros IVA inclòs), els regalarà una impressora UP Mini, el preu de la qual és de 799 euros IVA inclòs.

Aquesta oferta està reservada als centres educatius de tot l’Estat que realitzin la seva comanda entre els mesos de juny i juliol, pensant ja en el proper any acadèmic 2015/16.

L’explosió de la impressió 3D ha portat aparellat el naixement de la filosofia dels makers, terme que es refereix -literalment- a aquelles persones “que fan”, i es diu que aquesta revolució tot just ha començat, i que el futur crida a què vagi en augment i que molts de nosaltres ens acabem imprimint determinats bens de consum i peces de recanvi.

Entre els beneficis educatius que EntresD cita per als alumnes que treballen amb impressió 3D a les aules s’hi troba l’estimulació de la creativitat dels alumnes i de la seva capacitat per resoldre problemes, o la millora en l’atenció.

Segons esmenta EntresD, en altres països com França o el Regne Unit, el govern està impulsant programes pilot en alguns centres educatius per explotar els avantatges de la impressió 3D.

La impressora EntresD UP Plus2 ha estat concebuda per a centres d’educació secundaria i universitaris, mentre que l’UP Mini està enfocada als centres d’educació infantil i primària.

Guillem Alsina
Etiquetes: