CES 2019: Apple porta iTunes i AirPlay als televisors Samsung

Samsung i Apple, "amigues" als SmartTVs
Compartir

El CES 2019 (Consumer Electronics Show) se celebrarà del 8 a l’11 de gener a Las Vegas, però, abans del seu inici, ja genera importants titulars. I és que en el marc de la nova edició de l’esdeveniment més important de l’electrònica de consum a escala mundial, hem sabut que els televisors Samsung començaran a ser compatibles amb les apps d’iTunes i AirPlay 2 d’Apple, la seva competidora més directa.

Segons ha explicat la companyia sud-coreana en un comunicat, a partir de la primavera d’aquest mateix any, els nous models de televisors intel·ligents (Smart TVs) Samsung, inclouran l’app d’iTunes (rebatejada com a Movies and TV Shows) i la funció AirPlay 2 (que permet enviar la imatge d’un iPhone, iPad o Mac a un televisor compatible). Pel que fa als models anteriors, podran instal·lar les apps d’Apple mitjançant una actualització.

A més, Samsung ha explicat que integrarà iTunes al seu assistent digital, Bixby, perquè els usuaris puguin fer cerques universals entre les apps disponibles a les Smart TVs.

Samsung i Apple, "amigues" als SmartTVs

Fins ara, només es podia accedir a aquestes aplicacions d’Apple a través d’un televisor si es disposava d’Apple TV. L’anunci de Samsung significa que els seus usuaris podran prescindir d’aquest dispositiu però gaudir igualment de continguts de l’empresa de Cupertino. D’aquesta manera, malgrat ser competidores, tant Samsung com Apple guanyen: la primera, aconsegueix un atractiu més per a convencer el seu públic potencial de fer-se amb un dels seus Smart TVs, mentre Apple obre noves vies per on comercialitzar els seus continguts.

Més enllà d’aquest anunci, ara per ara es desconeix si Apple realitzarà el mateix moviment amb altres marques com LG o Sony.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: