Codie, el robot que ensenya als nens els principis de la codificació

codie
Compartir

El MWC també és un espai on compartir i descobrir productes i tecnologies que faciliten la nostra vida. Encara que no en som gaire conscients, el 2.0 ens envolta constantment. El repte d’adaptar-se és general, però hi ha una diferència quan parlem dels nens petits, ja que comences des de zero.

Ells són els futurs desenvolupadors, els futurs usuaris. Hem d’estimular la seva creativitat i també ensenyar-los a pensar d’una forma que simplifiqui en el futur la seva entrada en aquest gran món.

L’objectiu en un futur a curt termini és que la idea sigui el més important. Però per tenir idees hem de tenir coneixements variats, especialment en el sector de la programació.

What to do now? 🙂 #codietherobot #family #fun #robot #cute

A photo posted by Codie (@codietherobot) on

Al #4YFN hem trobat un equip de joves que han creat un adorable robot, Codie, que ajuda els nens a aprendre els principis de la programació. Codie és un mini robot de fusta i, amb l’ajuda d’una app intuitiva i visual, pot ajudar a fer familiars el pensament lògic i la solució de problemes relacionats amb la tecnologia.

Mirant aquests dies tots els robots trobats, uns de fusta, com Codie, altres fets de Lego o metàl·lics, he desitjat tornar a ser petita. Si hagués descobert així la tecnologia, segur m’hauria estalvait uns quants cops durant els anys d’estudi. Però també em donen ganes de jugar, igual com juguen els nostres fills, i tornar-me a il·lusionar amb cada moviment i gir que dóna Codie.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: