Com cancel·lar NETFLIX ─ Reconsidera-ho!

subscripció-a-netflix
Compartir

 

Si has provat Netflix de forma gratuïta o simplement estàs llest per renunciar al servei, és relativament fàcil cancel·lar Netflix. Cancel·lar Netflix és fàcil de fer, sempre que entenguis les conseqüències que pot comportar, especialment si has estat un subscriptor de Netflix a llarg termini. A yCom.cat,que som uns addictes a les sèries, t’expliquem com cancel·lar Netflix i per què has de sospesar una miqueta la idea abans de prendre una decisió definitva.

 

Com cancel·lar la subscripció a NETFLIX

Cancel·lar Netflix és més fàcil que subscriure’s al servei, això és segur.

Atenció! Si estàs llest per cancel·lar Netflix, el primer pas és prendre nota de la teva watch list. Pot ser que pensis que això és trivial, però si vas a passar-te a un altre servei, com Sky o Amazon Instant Video, voldràs assegurar-te que encara pots veure les coses que et queden a la llista…

Una vegada que t’hagis assegurat que ha anotat tot, pot començar el procés de cancel·lació. També pots utilitzar una eina de captura de pantalla per prendre la foto de la seva llista d’observació. D’aquesta manera no has d’escriure-ho tot.

Per què no és una bona idea cancel·lar NETFLIX

Si has estat amb Netflix durant un temps, és possible que t’hagis convertit en un nivell de preus que una vegada que cancells, mai podràs recuperar. Se t’advertirà d’això abans que ho cancel·lis, però és alguna cosa que has de considerar.

Ho sabies? Fins i tot si ets nou, la propera vegada que Netflix decideixi augmentar els preus, podràs obtenir el servei al teu nivell de preus actual! A la llarga, això pot estalviar-te diners!

Actualització: Ara que els preus adquirits han estat arxivats fins i tot per als antics subscriptors, la raó principal per mantenir activa la teva subscripció a Netflix seria el seu contingut. Netflix està creant contingut original a un ritme cada vegada més gran i, encara que no tot és genial, part d’ell és molt popular. Per descomptat, si ja has vist la major part d’ella o no t’importa el contingut, cancel·la la teva subscripció.

Quan estiguis llest per cancel·lar la teva subscripció a Netflix:

  • Inicia sessió en el teu compte de Netflix.
  • Fes clic en el teu retrat a la cantonada dreta i clica a les opcions que llegeix: “El seu compte“.
  • Veuràs “Cancel·lar la subscripció” en la secció de subscripció i facturació en les preferències del teu compte. Fes-hi clic.

Ara, Netflix executarà el que succeirà quan canceles qualsevol pla de subscripció, que inclou:

  • Quan es cancel·larà la seva subscripció
  • Que rebràs una confirmació de la cancel·lació
  • Pots reiniciar la teva subscripció, però perdràs qualsevol nivell de preus anterior
  • Fes clic a”Cancel·lació completa” per cancel·lar la seva subscripció a Netflix
  • Rebràs un correu electrònic de confirmació per confirmar que ha estat cancel·lada i confirmar la data una vegada més.

Per què hauria de reconsiderar la cancel·lació de Netflix?

Cancel·lar Netflix, especialment en un nivell de preus antic, pot fer que sigui molt més difícil per a tu aconseguir un bon preu en la línia. Els preus adquirits per a la subscripció a Netflix ja no són vàlids. La teva principal raó per quedar-te ha de ser el contingut actual de Netflix i les properes produccions originals.

Si estàs provant altres serveis d’streaming, considera usar la seva versió de prova gratuïta i pagar un altre mes de Netflix mentre descobreixes el que vols fer.

Quins són les seves alternatives a NETFLIX?

Depenent del que estiguis buscant en un servei d’streaming, pots trobar el que vols fos de Netflix. Mentre que Netflix va ser pioner en la transmissió de pel·lícules i programes de televisió, inclosa la programació original, competidors com Amazon Instant Video s’estan posant al dia a poc a poc amb el que Netflix té per oferir.

Amazon ha arribat fins ara per començar a oferir programació original, permetent que els usuaris votin pel que es recull. El servei de video té una gran biblioteca de pel·lícules i programes de televisió. La millor part? Pots provar-lo gratis durant 30 dies. Li demanaran els detalls del seu pagament, però no li cobraran ni un centau, fins que completi la seva prova.

Els consumidors ara tenim més opcions a part de Netflix per escollir, només assegura’t  que realment vols abandonar el servei abans de cancel·lar la seva subscripció a un altre servei d’streaming.

Prova’ls abans de fer el pas seria una decisió prudent. Ets tan show-a-holic com nosaltres?  A YCOM,  anhel·lant el desenllaç de Game of Thrones i la tercera temporada d’Stranger Things, estem enganxadíssims a la premiada The Handmaid’s Tale (de HULU) i la mallorquina Mai neva a ciutat, d’IB3

 

Gemma
Etiquetes: