Com canviar la contrasenya de Gmail

contrasenya-gamail
Compartir

 

La primera contrasenya que la majoria de la gent vol canviar és la del seu correu electrònic i per a molts, això significa Gmail. Encara que el client sigui un dels més populars del món, amb més de mil milions d’usuaris el 2017, això no significa que tothom el conegui cada racó del món.

Per solucionar-ho, a continuació a YCom t’ensenyem com canviar la contrasenya de Gmail, tant des del PC com des de l’app, en uns pocs passos.

 

Com canviar la contrasenya de Gmail des de l’ordinador

 

Pas 1# Vés a la pàgina El meu compte de Google.

Pas #2 Fes clic en el botó blau Iniciar sessió a la cantonada superior dreta i introdueixi les seves dades d’accés quan t’ho sol·licitin. Si és necessari, verifica utilitzant l’autenticació de dos passos.

Pas #3 Fes clic a Iniciar sessió i seguretat.

Pas #4 Desplaça’t cap avall fins a la secció Accedir a Google. Sota el títol Contrasenya i mètode de registre, clica en la secció Contrasenya.

Pas #5 Torna a introduir la contrasenya per verificar-se i, quan se’t sol·liciti, escriu la nova contrasenya. Assegura’t que sigui complicada, amb una mescla de nombres, lletres, majúscules i caràcters especials. Si et preocupa oblidar-la, utilitza un administrador de contrasenyes!

Si vols canviar la teva contrasenya des de dins del client, pots fer-ho fent clic en la icona de l’engranatge en la cantonada superior dreta i, a continuació, dirigint-te a Configuració. A Comptes i importació, fes clic a Canviar contrasenya per realitzar el canvi.

Una vegada que hagis verificat la contrasenya, ja està tot llest! L’has actualitzada i el teu compte és 100% segura. Aquest també és un bon moment per tornar a verificar els detalls del teu altre compte, com els mètodes de verificació i recuperació de dos passos.

Com canviar la contrasenya de Gmail amb l’app

 

Si accedeixes al teu correu electrònic en una tauleta o en un smartphone Android, el mètode per canviar la seva contrasenya és una mica diferent, però no gens complicat.

Simplement segueix aquests 8 passos que s’indiquen a continuació:

Pas #1 Obre l’aplicació de Gmail i fes clic en la icona del menú de tres línies situat en la cantonada superior esquerra.

Pas #2 Desplaça’t cap avall i selecciona el menú Ajustos amb la icona de l’engranatge.

Pas #3 Si tens diversos comptes, tria el que vulguis canviar i després toca El meu compte.

Pas #4 Toca el botó Menú en la cantonada inferior dreta i seleccioni Seguretat.

Pas #5 Toca Iniciar sessió i seguretat, seguit de Canviar contrasenya.

Pas #6 Sota el títol Accés a Google, prem la secció Contrasenya.

Pas #7 Se t’assignarà la tasca de provar la teva identitat introduint la teva contrasenya actual i un codi de confirmació des del teu dispositiu mòbil si tens habilitades les notificacions de dos passos.

Pas #8 Una vegada que hagis provat que ets tu, introdueix la teva nova contrasenya en la casella corresponent. Confirma i canvia el password!

I llestos! Contrasenya nova i segura canviada.

 

Gemma