Com carregar el mòbil més ràpid ─ EN 3 PASSOS!

bateria-iphone
Compartir

 

És bo deixar que la bateria del mòbil es descarregui al complet? Per què duren tan poc les bateries del telèfon? Són dues de les qüestions sobre els smartphones que més preguntes susciten en Internet.

Amb l’arribada dels telèfons multimèdia, la durada de les bateries dels mòbils sembla haver-se reduït tant que hi ha qui ja troba a faltar el seu vell Nokia.

Per contra, la durada del procés de càrrega ha augmentat exponencialment amb l’increment de la capacitat de les bateries. A YCOM t’ensenyem com carregar el mòbil més ràpid, en 3 passos ben senzills.

 

3 passos per carregar el mòbil més ràpid

Per exemple, carregar per complet un iPhone 6 Plus pot dur més de dues hores i mitja. Hi ha alguna manera d’accelerar aquest procés? El portal especialitzat Tech Insider recomana seguir aquests consells:

  1. Activa el mode avió quan carreguis el teu iPhone. Evitaràs que el telèfon segueixi executant tasques que consumeixen molta bateria, com la cerca de xarxes wifi, la sincronització via Bluetooth o les notificacions.
  2. Sempre que puguis, usa un adaptador de corrent de l’iPad. Aquest accessori és capaç de suportar més amperes (corrent elèctric) que qualsevol  altre: mentre que el port USB de l’ordinador funciona a 0,5 amperes i el carregador de l’iPhone ho fa a 1 ampere, el de l’iPad és capaç de suportar fins a 2,1 amperes. L’iPhone 6 i les versions superiors suporten aquest corrent.
  3. Deixa el telèfon en pau. Cada vegada que encens la pantalla, el consum de bateria, i per tant el temps de càrrega, augmenta.

Segons l’experiment del citat mitjà, amb aquest mètode un iPhone 6S va carregar un 10% de la seva bateria en cinc minuts, el doble que un altre terminal que simplement es va connectar a la xarxa elèctrica mitjançant un carregador normal d’iPhone. Si es realitza la càrrega completa, del 0 al 100%, Tech Insider estima que l’estalvi de temps ronda l’hora.

Què t’han semblat aquests trucs o consells per aprendre com carregar el mòbil més ràpid? Estalviem llum!!!

Gemma
Etiquetes: