Com compartir l’online de Nintendo Switch [FINS A 7 AMICS!]

nintendo-switch
Compartir

 

Nintendo Switch Online, el nou i primer servei online de pagament de Nintendo, ja està disponible per Nintendo Switch, una plataforma online inèdita en la companyia japonesa que ens permetrà jugar a les maneres multijugador online de la consola híbrida de la Gran N, pujar les nostres partides al núvol i gaudir de videojocs retro de NES, entre altres avantatges.

Per això, i perquè som uns nintenderos totals, des d’YCOM, t’oferim un tutorial per crear, activar i convidar als teus familiars i amics a la modalitat coneguda com a Subscripció familiar, un mètode que ens permetrà gaudir d’aquest servei de pagament al millor preu, fins i tot per menys de 5 euros a l’any!

Com crear i activar la subscripció familiar de Switch

Així, Nintendo ofereix diferents modalitats de pagament per al seu nou servei online amb l’objectiu que cada usuari trobi el tipus de subscripció que millor s’adapti a les seves circumstàncies i necessitats. Tant és així, que més enllà de les modalitats per a un únic usuari, també existeixi l’anomenada Subscripció familiar, que ens dóna accés al servei online de Nintendo durant un any a un preu de 34,99 euros.

El truc arriba amb la possibilitat de convidar fins a 7 usuaris més en una mateixa subscripció perquè l’import total es divideixi entre els usuaris beneficiats. Així, si aconseguim reunir 7 usuaris més (a poder ser familiars, amics o coneguts), podrem dividir l’import anual entre els jugadors convidats, quedant-se per menys de 5 euros a l’any!

Segueix els següents passos per aconseguir el millor preu per a la teva subscripció a Nintendo Switch Online:

1. Iniciar sessió amb compte personal de Nintendo

El primer que hem de fer és entrar amb el nostre compte personal de Nintendo a través del següent enllaç. L’única cosa del que hem d’assegurar-nos és que aquest compte estigui vinculada a la nostra consola Nintendo Switch i que siguem l’usuari administrador del nou compte familiar, per la qual cosa també serem els responsables de realitzar el pagament íntegre.

2. Afegir usuaris al nou grup familiar

Ara hem d’entrar a Grup familiar mitjançant la icona situada en la part esquerra de la pantalla del nostre compte principal. Una vegada hàgim accedit, ja podem començar a convidar als usuaris prèviament acordats a través de les seves adreces de correu electrònic vinculades al seu propi compte de Nintendo. Hem de tenir en compte que els comptes d’usuaris menors de 17 anys hauran d’estar vinculades al compte principal de l’administrador de la subscripció familiar.

3. Confirmació d’usuaris convidats

L’últim pas correspon als usuaris als quals se’ls ha manat la sol·licitud d’ingrés a la subscripció familiar; així, han d’acceptar la sol·licitud abans de les pròximes 24 hores de rebre la invitació. Una vegada confirmades totes les sol·licituds, tant l’usuari administrador com la resta d’usuaris convidats ja podran gaudir del servei online de pagament de Nintendo, amb la possibilitat de jugar partides multijugador en línia, guardar les partides en el núvol o gaudir del catàleg retro disponible de NES!

Esperem que t’hagi agradat el tutorial sobre com compartir l’online de Nintendo Switch! Seràs tu el o la millor dels 7?!

Gemma
Etiquetes: