Com desbloquejar finestres emergents

desbloquejar-pop-ups
Compartir

 

Internet Explorer 10 a Windows 8 (i algunes versions anteriors) li ofereix la flexibilitat de mostrar o bloquejar finestres emergents iniciades des d’un lloc web que està veient. Quan un lloc web mostra una finestra emergent amb la informació que necessita, a diferència de l’anunci intrusiu habitual, pots desactivar el bloqueador de finestres emergents perquè Explorer mostri la finestra i el seu contingut.

Per mantenir activat el bloqueador de finestres emergents i permetre sempre finestres emergents de determinats llocs web, anyada aquests llocs web a una llista d’excepcions del bloqueador de finestres emergents. A YCom, t’ensenyem com desbloquejar finestres emergents:

Permet una sola finestra emergent bloquejada

1. Fes clic a la icona Eines“(l’ engranatge) i, a continuació, selecciona Opcions d’Internet.

2. Fes clic a la pestanya Privadesa. En la secció Bloqueador de finestres emergents, fes clic a Activar el bloqueador de finestres emergents per llevar la marca de la casella de verificació.

3. Faci clic en el botó Aplicar i, a continuació, faci clic a Acceptar per tancar el quadre de diàleg. Les finestres emergents es mostraran en un lloc web.

Permet finestres emergents per a llocs web específics

1.Fes clic en la icona Eines i, a continuació, en Opcions d’Internet per obrir el quadre de diàleg.

2. Fes clic en la pestanya Privadesa del quadre de diàleg, clica en el botó Activar el bloqueador de finestres emergents per afegir una marca de verificació i, a continuació, clica en el botó Configuració per obrir el quadre de diàleg Configuració del bloqueador de finestres emergents.

3. Escriu l’adreça del lloc web en el camp d’adreça. Faci clic en el botó Agregar i després faci clic en el botó Tancar en el quadre de diàleg Configuració del bloqueador de finestres emergents.

4. Fes clic en el botó Acceptar del quadre de diàleg Opcions d’Internet per tancar-ho.

 

I fins aquí el tutorial exprés sobre com desbloquejar finestres emergents. Tot té solució!

 

Gemma