Com desbloquejar un mòbil

desbloquejar-mòbil
Compartir

 

El teu contracte de dos anys finalment ha acabat, i vols estalviar una mica portant el teu telèfon a una operadora amb tarifes més baixes. Lamentablement, el més probable és que estigui bloquejat, la qual cosa t’impedeix fer la portabilitat i canviar-te de companyia. Afortunadament, el desbloqueig de telèfons mòbils està legalment permès.

No obstant això, el fet que desbloquejar el telèfon sigui legal no significa necessàriament que sigui fàcil de fer. Des d’YCom, aprofundim en el tema de com desbloquejar un mòbil i alliberar-te dels teus vincles amb l’actual operadora.

 

Aprèn a desbloquejar un mòbil!

Abans de decidir-se a desbloquejar el telèfon, ha de tenir en compte que fer-ho no és un procés ràpid ni per remei. Desbloquejar el telèfon pot comportar diverses trucades telefòniques i hores de treball. A més, seria prudent aprendre com desbloquejar el mòbil abans de deixar l’operadora actual, ja que l’incentiu per ajudar-te durant el procés no serà tan gran.

Amb això en ment, necessitaràs:

  • Nom i número de compte del titular
  • IMEI del dispositiu
  • El teu número de telèfon
  • IBAN o compte bancari
  • El contracte complet i/o la factura
  • Documents de desplegament a l’estranger, si la naturalesa de la seva recerca implica que vostè està en l’exèrcit i vol desbloquejar el seu telèfon abans que acabi el seu contracte

Ara que ja tens aquesta informació, vegem com les hi arregla cada operador per desbloquejar el teu telèfon.

No hi ha res il·legal a desbloquejar el teu telèfon. És teu i estàs en el teu dret d’usar-ho a qualsevol xarxa que desitgis.

No obstant això, existeix una bona possibilitat que el desbloqueig del telèfon posi fi a la garantia, per la qual cosa pot ser millor esperar fins que hagis vençut el contracte i estigui llest per deixar al teu nou proveïdor.

3 trucs per desbloquejar un mòbil

Pots assegurar-te que el teu telèfon realment necessita desbloquejar-se inserint una targeta SIM d’una altra companyia en el teu telèfon mòbil. Si està bloquejat, apareixerà un missatge en la pantalla d’inici.

La forma més senzilla de desbloquejar el dispositiu és sol·licitar un codi de desbloqueig de xarxa SIM. La majoria de companyies de telefonia te’n proporcionaran un i alguns fins i tot ho fan de forma gratuïta una vegada que el teu contracte ha acabat. Una vegada que se’t proporcioni el codi, podràs introduir-lo en el teu mòbil per desbloquejar-lo. Aquest és el mètode més fàcil i comú de desbloqueig.

Ho has de saber! També és possible que la teva companyia telefònica pugui desbloquejar el telèfon de forma remota.

Hi ha altres opcions per desbloquejar un mòbil. Heus aquí un resum d’algunes de les alternatives:

  1. Webs de desbloqueig: Hi ha llocs web que proporcionen aquest codi, però és una bona idea llegir els comentaris i tenir una visió fiable de què són abans de pagar!
  2. Serveis de desbloqueig en botigues de pakistanesos: Sovint veuràs cartells en tendes, posats de mercat i fins i tot perruqueries que ofereixen serveis de desbloqueig de mòbils i que costen uns 20 euros.
  3. Prova-ho tu mateix-a: Algunes persones amb mentalitat tècnica poden ser capaces de fer-ho per si mateixes, però no és molt fàcil i necessitaràs un programador especialitzat.

Un cop que el telèfon està desbloquejat, estaràs llest-a per trobar un dels packs mòbils més econòmics del mercat: una oferta només SIM.

Ara ja saps com triar la millor opció per desbloquejar un mòbil!

Gemma