Com fer repost a Instagram

repost-a-instagram
Compartir

 

Si hi ha una paraula o idea que defineix l’essència de les xarxes socials, aquesta és: compartir. Quan les persones publiquen alguna cosa en elles, volen que la gent —els seus amics, els seus propers i familiars, o el món sencer— ho vegin, comentin i comparteixin.

Si realment vols aprendre a compartir o republicar a Instagram, hi ha algunes coses que pots provar. Específicament, hi ha dos mètodes: usar una aplicació de repositori específica, o prendre una captura de pantalla i compartir-la a Instagram, com ho faries amb qualsevol altra imatge. Les fotos, els vídeos i les bromes flueixen lliurement per la web, la qual cosa fa que sigui una miqueta estrany que Instagram no tingui una manera fàcil de compartir el contingut que trobes en el teu feed.

Des d’YCom, et revelem dos trucs per fer repost a Instagram:

 

2 Trucs per fer repost a Instagram

A Instagram també en possible fer repost a un contingut, com a Twitter es fa un retuit o a Facebook es comparteix.  Això sí, no existeix un botó pròpiament dit, Facebook (ara propietària d’Instagram) de moment no l’ha incorporat, però es poden compartir fotos d’altres comptes mitjançant ‘apps’ externes, i també fent una screenshot. L’única cosa que sempre, sempre, sempre… cal fer és citar a la font original!

Fer repost a Instagram amb una app

És gairebé una llei: si hi ha un nínxol lliure en les tendes d’aplicacions, algun desenvolupador intentarà omplir-ho. Per això, no hauria d’estranyar que hi hagi diverses aplicacions disponibles que permetin als usuaris republicar contingut a Instagram, com Repost for Instagram o Insta Repost.

Aquestes apps tendeixen a ser gratuïtes (amb anuncis publicitaris), i són bastant senzilles d’utilitzar. Per exemplificar-ho, utilitzarem la primera app, Repost for Instagram.

Pas #1-Una vegada que hagis descarregat i instal·lat Repost for Instagram, obre el teu Instagram. Troba una publicació que vulguis compartir, i toca el signe dels tres punts en la cantonada superior dreta.

Pas #2- Toca l’opció Copiar enllaç.
Pas #3- Obre Repost for Instagram al teu telèfon. Hauries de veure la publicació d’Instagram que has copiat en el pas anterior.
Pas #4- Quan estiguis llest-a per tornar a publicar la imatge, toca sobre ella, ajusta les variables que vulguis i toca sobre Reexpedir. I ja està!

 

Fer repost a Instagram amb una captura de pantalla

Hi ha moltes raons per no voler instal·lar una aplicació de repost. Tal vegada no desitgis saturar l’emmagatzematge del teu telèfon amb més aplicacions, o no t’agrada la idea de donar-li accés a una altra aplicació a les teves fotos i arxius.

  • El primer, troba o localitza amb una fotografia que vols compartir a Instagram.
  • Fes una captura de pantalla de la imatge.
  • Selecciona el botó de la càmera per procedir a pujar una imatge.
  • Retalla la pantalla de manera que solament es vegi la foto (Instagram permet fer-ho aquí però es pot fer prèviament amb una eina d’edició d’imatges).
  • Una vegada arribat a l’últim pas, vés a la caixa de text de comentaris per escriure el que es desitja i assegurar-se para de teclejar la font d’on surt la imatge. És a dir, qui és el creador.
  • Es pot usar la fórmula: “Crèdit: @nomdusuari” o “Autor: @nomdusuari” i fins i tot “(logo càmera): @nomdusuari.

Compte! Tingues en compte que hauries de demanar permís al creador de la publicació abans de tornar a publicar-la: assegura’t d’etiquetar-la i donar-li els crèdits pel seu treball!

 

Gemma