Com millorar la qualitat de vídeo a NETFLIX [HD I 4K]

netflix-al-mobil
Compartir

 

Netflix és un dels serveis d’streaming més populars del moment per gaudir de les nostres sèries i pel·lícules HD o 4K favorites en el nostre televisor o dispositius portàtils o mòbils. Això sí, no tothom gaudeix de la millor qualitat d’imatge respecte a la seva connexió, ja sigui per desconeixement de les opcions de l’aplicació o el potencial de la seva xarxa. Per això, a YCOM t’oferim una sèrie de trucs per millorar la qualitat de vídeo a Netflix.

 

Com ajustar la qualitat de vídeo a Netflix

Gaudir d’una millor o pitjor qualitat de vídeo en Netflix depèn principalment de l’ample de banda disponible de la nostra connexió a Internet a través del nostre televisor, portàtil o dispositiu mòbil. A més qualitat de vídeo, Netflix consumirà un major ample de banda. Això ens porta a la necessitat de realitzar proves pujant o baixant la qualitat fins a aconseguir el millor equilibri entre qualitat i consum. En aquest sentit, existeixen dues raons principals per ajustar la qualitat de vídeo de Netflix:

Per millorar la resolució de l’emissió de vídeo, de definició estàndard o SD a alta definició o HD; a més qualitat, més ample de banda, amb el que haurem d’anar pujant la qualitat d’imatge.

Per evitar les interrupcions d’emissió de la imatge; a major qualitat, Netflix necessitarà d’un major ample de banda i recursos de la nostra connexió. Si patim constants aturades o congelament de la imatge, serà necessari baixar la qualitat d’imatge.

1. Accedeix a la pàgina principal de Netflix

Accedeix al teu compte de Netflix mitjançant el teu navegador preferit. Una vegada a la pàgina principal, hem de dirigir-nos al nostre avatar amb el nostre nom d’usuari i desplegar el menú. A les opcions, hem de buscar “El meu compte” per així anar a les opcions del nostre compte. Allí, accedeix a l’opció de “Configuració de reproducció”.

2. Ajusta la qualitat de vídeo

En aquest nou menú, tenim fins a quatre opcions de qualitat d’imatge: Automàtic, Baix, Mitjana i Alta.

 • Automàtic: La qualitat d’imatge s’ajusta de forma automàtica en funció de l’ample de banda disponible de la nostra connexió. Recomanem usar aquesta opció si no gaudim d’una velocitat d’Internet constant i estable o si no sabem si la nostra connexió suporta les qualitats més altes.
 • Baix: L’opció mínima de qualitat d’imatge en definició estàndard o SD; per a connexions molt lentes.
 •  Mitjana: L’opció per a la definició estàndard o SD, amb un ús de l’ample de banda d’aproximadament una tercera part del necessari per a l’alta definició o HD.
 •  Alta: La major qualitat d’imatge, apta per a l’alta definició o HD i Ultra HD, sempre que disposem d’una pantalla compatible. Amb aquesta opció activa, Netflix usarà el màxim ample de banda per a la major qualitat de vídeo possible.

Una vegada hàgim triat l’opció concorde a la nostra connexió a Internet, només serà necessari “Guardar” els canvis; potser serà necessari reiniciar l’emissió perquè els canvis tinguin efecte.

Si veiem que la qualitat de vídeo se’n ressent, sempre podrem baixar la qualitat fins a trobar el millor equilibri.

Resolucions disponibles segons el nostre navegador

Atenció perquè Netflix presenta diferents resolucions segons el navegador que usem:

 • En Windows, Mac OS X i Linux:
  • Mozilla FirefoxOpera i Google Chrome es queden a 720p.
  • Microsoft Edge és capaç d’arribar fins a 4K.
 • En Chrome OS:
  • Google ChromeInternet Explorer i Safari arriben als 1080p.

Fins aquí els trucs sobre com millorar la qualitat de vídeo a Netflix, a HD i 4K.

I pensa només quin topping et ve de gust per les crispetes!

 

Gemma
Etiquetes: