Com tancar un grup de WhatsApp

grups-de-whatsapp
Compartir

 

Els grups de WhatsApp a dia d’avui han anat millorant i han ampliat el nombre d’usuaris que hi poden participar, concretament fins a 256 persones. No obstant això quan hi ha molts usuaris actius es torna una necessitat silenciar-los, sobretot si t’esmenten, per no tornar-te boig o boja amb tant missatge i notificació!

Tancar un grup de WhatsApp és una tasca en alguns casos necessària quan per exemple un xat queda buit o simplement quan ja no vols seguir formant-ne part. Des d’ YCom, t’expliquem les dues opcions sobre com tancar un grup de WhatsApp, en molt pocs passos i de manera efectiva:

 

Sortir d’un grup de WhatsApp

Sortir d’un grup de WhatsApp significa que ja no és participant d’aquest grup, no pot enviar missatges de text a aquest grup ni rebràs cap text d’aquest grup.

Sortir d’un grup de WhastApp significa que ja no estaràs exposat a les converses que tenen lloc en el grup. Si tu ets l’administrador del grup, automàticament triaran a l’atzar a una altra persona perquè ho seleccioni com a administrador.

Si surts d’un grup, tot i que seràs eliminat del grup però seguiràs veient-ho en la teva llista de Xats i podràs llegir l’historial de xat. Si ets l’únic administrador de grup i sals d’un grup, es tria a l’atzar a un participant perquè es converteixi en el nou administrador. Per sortir d’un grup:

  • Obre WhatsApp i ves a la pantalla Xat.
  • Llisca el dit pel grup al que desitges sortir, de dreta a esquerra.
  • Punteja en Més i, a continuació, selecciona Sortir del grup en el menú.

Eliminar un grup de WhatsApp

Esborrar un grup de WhatsApp significa esborrar tot l’historial de xat del grup. D’aquesta manera, només pots eliminar l‘historial de xat d’aquest grup de només el teu mòbil, altres participants poden veure l’historial de xat en els seus respectius dispositius.

Després de sortir d’un grup, veuràs l’opció d‘eliminar el grup. Quan eliminis el grup, ja no ho veuràs en la teva llista de Xat i s’esborrarà l’historial de xat. Per eliminar un grup:

  • Obre WhatsApp i vagi a la pantalla Xat.
  • Llisca el dit pel grup que desitges eliminar, de dreta a esquerra.
  • Punteja en Més i, a continuació, selecciona Eliminar grup en el menú.

Nota: Eliminar el grup (o tancar un grup de WhatsApp) permanentment significa que només l’administrador abandona el grup WhatsApp, però els altres membres del grup seguiran estant en aquest grup i automàticament seleccionarà un nou administrador per a aquest grup WhatsApp.

El que et suggerim és que esborris a tots els membres d’aquest Grup

  • Punteja i mantingues pressionat el nom del membre del grup que desitges esborrar d’aquest grup.
  • Selecciona Eliminar Participant.
  • Segueix el procediment anterior per eliminar a tots els membres d’aquest grup. Després d’eliminar a tots els membres del grup, també s’abandona el grup.
  • Automàticament aquest Grup serà esborrat Permanentment i per sempre per l’Admin.

Fet! L’administrador elimina permanentment el teu grup de WhatsApp.

Ja has vist que és molt senzill tancar un grup de WhatsApp quan no li dónes ús o quan no hi ha gent, així que és una bona opció per tenir més ordenades la teva llista de xats i haver desestimat tant grups com a xats individuals.

 

Gemma