Coneix Foodini, la impressora 3D que imprimeix menjar

Compartir

Les impressores porten amb nosaltres des de fa bastants anys, van substituir la màquina d’escriure i augmenten la nostra productivitat permetent imprimir tot tipus de documents. Ara i poc a poc fan un pas endavant, no per desaparèixer, sinó per reconvertir: ens referim a les impressores 3D que encara que per ara semblin llunyanes i inaccessibles, són més a prop del que pensem.

Us presentem una opció bastant interessant derivada d’aquest concepte, concretament una impressora en 3D de menjar. I és que aquest tipus de gadget podria ser només el començament d’una nova era en l’àmbit gastronòmic.

El funcionament és ben simple, imprimeix. La impressora funciona introduint aliments frescos empaquetats en petites càpsules que la impressora utilitzarà per crear-ne de nous, segons el tipus d’ingredients que utilitzem, igual que a la cuina convencional.

foodini

Aquest dispositiu està actualment rebent finançament des Kickstarter, una de les principals pàgines de crowdfunding, i el seu preu de venda des d’aquesta pàgina és de 1.000 dòlars. Però aquest producte té previst sortir a la venda l’any vinent, així que si volem tenir-lo el més aviat possible haurem de fer una donació de 2.000 dòlars i esperar fins les primeres edicions beta que sortiran durant el mes d’octubre.

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: