Confirmat! La publicitat està a punt d’arribar a WhatsApp

WhatsApp, amb publicitat
Compartir

Els rumors (i temors de molts usuaris) es confirmen: la publicitat arribarà a WhatsApp ben aviat. La revista Outlook India va publicar el dimecres 31 d’octubre unes declaracions del vicepresident de la companyia, Chris Daniels, qui ha confirmat que els dies d’una plataforma sense anuncis estan a punt d’acabar. “Posarem anuncis a [la secció] ‘Estat’. Aquesta serà la via primària d’ingressos per a l’empresa, així com una oportunitat perquè les empreses arribin a la gent de WhatsApp“, recull el mitjà.

Des que Facebook va adquirir la popular aplicació de missatgeria instantània el 2014, s’havia especulat diverses vegades sobre la possibilitat que WhatsApp acabés deixant lloc als missatges promocionals. Fa unes setmanes, van sorgir els rumors que apuntaven que l’empresa de Mark Zuckerberg havia escollit l’apartat dels “Estats” (una de les últimes novetats de l’app que havia agafat com a model els stories d’Instagram) per introduir el primer format publicitari.

El moviment de Facebook no hauria de sorprendre més enllà de la destacada novetat que suposaria; però, si s’emmarca dins de la història de WhatsApp, coneixent la pública resistència que van mostrar els seus fundadors de permetre l’entrada d’anunciants, genera una inevitable conversa.

Sigui com sigui, la decisió ja està presa. Ara només falta que WhatsApp comuniqui la data en què els anuncis arribaran definitivament a la plataforma. Quan s’apliqui, tota l’atenció es bolcarà a la reacció dels més de 1.500 milions d’usuaris que utilitzen la plataforma arreu del món.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: