La consellera Munté destaca la importància de fomentar les vocacions tecnològiques entre els joves

Compartir

La titular de Presidència va ser a la inauguració de la tercera edició del Changing Education Together, que es va celebrar al Mobile World Congress.

La consellera de la Presidència, Neus Munté, va participar a la tercera edició del Changing Education Together, el seminari en el que equips directius de centres escolars, representants del sector educatiu i responsables polítics poden enraonar sobre l’ús de les tecnologies mòbils a l’aula i el paper de les escoles en l’era digital, que es va celebrar durant el Mobile World Congress.

Munté va aprofitar el seu discurs per recordar que “la tecnologia mòbil ha entrat a les nostres vides, sobretot entre els joves” i que cal aprofitar-la per fer-la servir “com a eina d’aprenentatge: la tecnologia i l’educació han d’anar lligades”.

Per altra banda, la titular de Presidència va subratllar la necessitat de “poder oferir” professionals amb “un coneixement profund” de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques als escolars “perquè neixin en ells i elles les vocacions” en aquests camps i garantir “un important planter de professionals qualificats i qualificades, que ens permetran ser competitius i referents”.

En aquest sentit, Munté va voler destacar la creació del Pla STEMcat, que se suma a altres programes ja en marxa com l’mSchools o el bitbot.cat.

La consellera també va fer una crida a “explorar aquest camí” i sumar “l’impuls públic, el lideratge privat i l’empenta, la il·lusió i el coneixement de la nostra comunitat educativa, estudiants i professors” per seguir “creixent, millorant i construint un futur millor”.

 

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)