Controla tots els teus dispositius amb el dit

Compartir

La coneguda pàgina de micromecenatge Kickstarter no para de sorprendre’ns amb nous projectes fascinants. Aquest cop us parlarem d’un nou Wearable anemenat Ring.

El terme Wearable, en el món de la tecnologia, fa referència a gadgets que es porten a sobre com si de roba es tractes. Per exemple un rellotge o una pulsera, amb la fi de millorar-nos la vida i ajudar-nos a realitzar tasques.

Aquest gadget té forma d’anell però amb mides una mica superiors, que ens permet, a partir de moviments del nostre dit, controlar smartphones, elements domòtics i tot tipus de dispositius compatibles. Estarà disponible en 6 talles diferents.

cdfb3b6c21d938cfcb2878d3faf5c12e_large

Ring és controla mitjançant gestos i es compatible amb Android, iOS i Windows Phone. Disposa d’una aplicació especifica per a cada sistema operatiu amb la qual podem configurar el dispositiu.

Les funcions bàsiques del dispositiu són:

  • Funció de control per gestos que permeten controlar els electrodomèstics de casa i aplicacions mitjançant gestos.
  • Transmissió de text mitjançant els gestos (l’abecedari ve de sèrie, és a dir, no s’ha de configurar amb anterioritat com s’ha de fer amb altres gestos per a tasques diferents).
  • El pagament de factures realitzant un sol gest.
  • Notificacions mitjançant vibració i avís lluminós.

No és re nou que tots els dispositius que van sortint al mercat vulguin tenir la seva pròpia tenda virtual. Ring no volia ser menys i disposarà del seu propi Store on descarregar aplicacions especifiques.

Sembla un projecte ambiciós i amb futur, però tot dependrà dels usuaris i els compradors en general.

[youtube id=”pq4Ep85MSPU” position=”none”]

L’enviament del producte començarà aproximadament pel Juliol de 2014 als inversors d’Estats Units, Europa, Japó i la Xina.

Més informació de Ring a Kickstarter | Enllaç

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: