Converteix el teu smartphone en una càmera instantània amb Instant Lab Universal

Compartir

La companyia Impossible Project ha creat un giny que permet convertir les imatges captades per un telèfon en instantànies de paper al moment.

“L’Instant Lab no és una impressora, és una càmera”, llegim en el web d’Impossible Project, la companyia que permet convertir el nostre smartphone en una càmera instantània com les Polaroid i obtenir les nostres captures en paper a l’instant.

Instant Lab és un giny que reflecteix les imatges de la pantalla del smartphone o tablet que s’hi acoblen i les exposa a través d’un procés fotogràfic a una pel·lícula instantània d’Impossible Polaroid, els carrets compatibles amb les mítiques càmeres que l’empresa comercialitza. Una aplicació – disponible per a iOs i Android – permet l’edició prèvia de la imatge i guia a l’usuari pas a pas, podent-se escollir el temps d’exposició segons el tipus de pel·lícula que s’hagi escollit. Un cop feta l’exposició, només cal treure la pel·lícula i esperar que la imatge vagi apareixent.

Per molt que sigui una imatge “a l’antiga”, Impossible Project també ha pensat en el factor social i ha inclòs un escàner a l’aplicació perquè es pugui transmetre la instantània a qualsevol dispositiu i penjar-la a la xarxa.

Clara Pariente