Creen un carregador capaç de carregar un smartphone en 30 segons

Compartir

Avui en dia el problema més greu i que més queixes porta per part dels usuaris de smartphones és la bateria. A ycom.cat ja hem parlat diverses vegades d’aquest tema i us hem proposat possibles solucions i consells per, com a mínim, saber administrar bé la bateria.

TAMBÉ: Aplicacions per estalviar bateria en smartphones Android

TAMBÉ: Consells per estalviar bateria en smartphones Android

Els fabricants, per diversos motius, no es prenen aquest problema seriosament, motivats en gran part per interessos econòmics. És per això que les petites empreses són les que ens poden donar una millor solució al problema.

StoreDot, una start-up sorgida d’un departament de nanotecnologia de la Universitat de Tel Aviv, va mostrar en el marc de la passada conferència Think Next de Microsoft, el prototip d’un interessant carregador capaç de carregar la bateria d’un Samsung Galaxy S4 en només mig minut. A continuació podem veure el vídeo de la demostració:

Aquest prototip de la mida d’un carregador portàtil aconsegueix accelerar la càrrega d’una bateria gràcies a uns semiconductors biològics que s’han desenvolupat a partir de compostos naturals orgànics anomenats pèptids o cadenes curtes d’aminoàcids.

Malgrat que en el vídeo podem veure que funciona i que ja estan força avançats en el producte, tenen intenció de comercialitzar-ho a finals del 2016, és a dir, d’aquí a 2 anys mínim. De fet, és probable que aquesta empresa acabi sent comprada per alguna multinacional per ser pionera en aquest camp. Diversos són els rumors de compra per part de Microsoft.

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: