Creix la col·lecció de l’Apple Watch

Compartir

Apple ha presentat dues noves versions de l’Apple Watch Sport en or i rosa or.

Time Cook ha començat la keynote d’avui parlant de l’Apple Watch, l’últim dispositiu que Apple va presentar el mes de març. Segons la companyia de la poma, el 97% dels usuaris d’aquest smartwatch estan satisfets del seu funcionament.

Fins ara estaven disponibles els models d’Apple Watch Sport amb esfera platejada o negre, però a partir del 16 de setembre també es podrà comprar en or i rosa or, els mateixos colors de l’iPhone. A més, creix també el nombre de possibilitats de combinació amb les corretges, ja que s’ofereixen de tot tipus de colors i textures. Justament durant la keynote també s’ha presentat l’Apple Watch Hermès, una col·lecció de luxe que es diferencia de la resta d’Apple Watch perquè es presenta amb unes corretges de cuiro i de doble volta dissenyades per Hermès. Aquest rellotge estarà disponible a l’octubre a partir de 1.100 dòlars a les botigues Hermès, Apple Store i magatzems especialitzats.

applehermes

Pel que fa el software de l’Apple Watch, el 16 de setembre també estarà disponible la segona versió del seu sistema operatiu, el watchOS 2. Aquesta versió afegeix noves aplicacions com el Facebook Messenger, el traductor iTranslate o l’aplicació avançada de salut Airstrip, que és capaç fins i tot de detectar el cor dels nadons que estan a la panxa de les embarassades. En total, més de 10.000 aplicacions ja són compatibles amb el rellotge intel·ligent d’Apple.

 

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: