Cygnus Controller: nou gamepad per a Android

Compartir

Funciona amb qualsevol dispositiu Android 3.0 o superior, permetent jugar-hi com amb una videoconsola.

No només per al nostre smartphone, si no també per a la tablet i, perquè no, per al set-top box amb Android connectat al nostre televisor, i que ens permet convertir-lo, gràcies als videojocs de la plataforma, en tota una videoconsola. És el Cygnus Controller, i és un gamepad que ens permet jugar amb qualsevol aparell que munti el sistema operatiu de Google, com si fos una PlayStation 4.

Cygnus Controller

Cygnus Controller

Disponible per 24,99 dòlars nord-americans, el Cygnus Controller busca portar la facilitat de jugar amb una videoconsola a la plataforma Android de Google, independentment del format de l’aparell que estigui equipat amb aquest sistema operatiu.

Es connecta a l’aparell mitjançant Bluetooth, un protocol de comunicacions sense fils de curta distància del qual avui en dia tots els dispositius mòbils n’estan dotats, i aprofita la compatibilitat amb perifèrics HID (Human Interface Device) per funcionar amb qualsevol videojoc.

Aquesta és una altra de les claus d’aquest dispositiu: que no necesita d’una peça de programari especial, un driver o aplicació, si no que funciona directament en qualsevol joc, essent compatible amb Android en les seves versions 3.0 o superior.

El que aporta són els botons de moviment i acció habituals en qualsevol controlador de videoconsola.

Per al seu funcionament necessita dues piles de tipus AA, malgrat que també el podem usar connectat a l’aparell amb el qual treballa a través d’un cable microUSB però, en aquest cas, haurem de tenir en compte que extreu l’energia precisament del dispositiu, pel què jugar mentre estem de viatge redundarà en què la bateria baixi més ràpidament.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: