D-Link presenta noves càmeres de videovigilància Wi-Fi amb bateria

Càmera D-Link
Compartir

D-Link ha llançat al mercat el seu nou kit mydlink Pro Wire-Free Camera (DCS-2802KT-EU) consistent en dues càmeres de seguretat Wi-Fi i un hub de connexió. Però, què té d’especial aquest nou paquet?

Doncs que, si tradicionalment les càmeres IP (que funcionen en xarxa) han necessitat d’instal·lació prop d’endolls i de conduir cables elèctrics, aquestes disposen d’una bateria recarregable de llarga durada fabricada amb tecnologia d’ió de liti (Li-Ion).

Amb fins a sis mesos d’autonomia amb un ús normal, estan preparades per ser instal·lades a qualsevol lloc, incloent-hi exteriors, gràcies a la seva protecció IP65.

Les dues càmeres incloses en el kit de D-Link es connecten amb un hub (també inclòs) que té capacitat per admetre dues càmeres més encara fins a comptar-ne quatre en total. Aquest hub és el que es connecta al nostre router domèstic.

La configuració és molt senzilla, i es pot dur a terme a través de l’app mòbil mydlink (disponible per a iOS i Android), que també servirà per al control de les càmeres i per veure la imatge que aquestes capten.

Les càmeres de D-Link i el hub

Les càmeres de D-Link i el hub

Una opció de seguretat molt completa

Les càmeres disposen de detecció de moviment mitjançant un detector PIR (més precís que els convencionals) i de visió nocturna a través de llums LED infraroges, poden veure-hi a una distància de fins a 7,5 metres.

L’emmagatzematge del vídeo pot ser realitzat al núvol o bé en un dispositiu local, ja que les càmeres disposen de slot microSD i port USB.

En el cas d’optar pel núvol, el D-Link Pro Wire-Free Camera kit inclou un any gratis del pla Premium (valorat en 49,99 €), el qual proporciona 14 dies de gravacions d’un màxim de cinc càmeres. Passat aquest termini podem renovar o bé optar pel pla gratuït amb gravació de les darreres 24 hores de fins a tres càmeres.

La qualitat de la gravació és de 1080p (Full HD), i podem emprar l’app mòbil per veure la imatge que capten les càmeres en qualsevol moment, i fer zoom sobre allò que ens interessi.

La capsa en la qual es presenten les càmeres

La capsa en la qual es presenten les càmeres

Control mitjançant assistents de veu

No és l’única opció de control que presenten aquestes càmeres. D-Link també segueix la tendència de connectar els seus dispositius amb els assistents de veu més emprats actualment, en aquest cas Google Assistant/Home i Amazon Alexa.

També podem configurar el kit de manera que quan una de les càmeres detecti moviment, el hub faci sonar l’alarma que porta incorporada, i que té una potència de 100 dB.

El D-Link Pro Wire-Free Camera kit ja es troba a la venda a grans superfícies comercials i botigues especialitzades per 499 €.

Guillem Alsina
Etiquetes: