¡Descobreix les apps més compromeses!

festivalapp
Compartir

Saps fer aplicacions mòbils? O, al menys, ho has intentat alguna vegada? Realment no importa la resposta, sempre és un bon moment per aprendre. I ja saps que hi ha moltes maneres de posar els teus coneixements a disposició de la ciutadania.

Com que les aplicacions no només han entrat en la vida personal, si no també en la vida publica i social, en breu tindrem un hackaton, hackapp, que celebrarà just això: una jornada per a desenvolupar aplicacions que ajudin a la ciutadania i que es fan col·laborativament.

El projecte guanyador rebrà un premi de 3.000 €, i el segon 2.000 €, així que encara teniu més motius per apuntar-vos-hi.

Tots hem tingut al menys una idea un cop. Probablement no ha estat la gran IDEA que ens portará a inventar la nova roda, però segur que si tinguéssim les eines, podríem posar-la en practica. No és tan difícil fer una app i cada vegada hi ha més eines que automatitzen aquest procés. A sobre, si estem molt decidits sempre podem seguir els tutorials que donen les grands plataformes i podem intentar seguir-los per veure si podem posar petites idees en pràctica.

Jo personalment ho vaig fer, però desgraciadament fins a un cert punt i encara demano ajuda a tothom que digui que sàpiga fer una app.


Durant la cita amb la innovació que proposa apps4citizens també es farà una presentació d’aplicacions, festivalapp, on també hi trobem conferencies i altres iniciatives que han sortit a la ciutat.

Necessitem fer la ciutat i l’àmbit on vivim més actiu, lligant una més forta col·laboració amb el ciutadà. El més important, és que hem d’entendre que cada vegada més la tecnologia i estar al dia amb les eines que tenim per desenvolupar les nostres idees, ens hi acosta.

Ens apropem a un moment quan aquests coneixments seran tan importants com saber usar un simple ordinador. I nosaltres tenim la sort de veure com tot això ha començat i gaudir de la seva evolució.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: