DuckDuck Go, la veritable alternativa dels cercadors web

Compartir

Banner del lloc web

Pot ser que no coneguem la pàgina web DuckDuckGo, però és un cercador web amb moltes i importants diferències respecte a les principals i tradicionals competències de motors web que coneixem en l’actualitat.

Primer que tot millora en la seguretat, un tema importantíssim avui en dia. Qualsevol recerca que realitzarem utilitza el mètode xifrat de codificació web com és “https“. Un altre aspecte interessant és que no realitza cap control de qui està connectat -com Google utilitza si aquestes connectat amb qualsevol dels seus serveis-,  ni guarda la informació que descarreguem o accedim en tot moment.

Un punt molt interessant és que gràcies a DuckIt no veurem publicitat o correu indesitjat en la nostra pantalla ja que ho bloca. És a dir, que si volem entrar en pàgines dubtoses el propi cercador ens denegarà l’accés a el nostre equip o a qualsevol pàgina web no ens sortirà la molesta finestra emergent per protegir-lo.

Si podem estar preocupats per una possible disminució de recerques trobades o el temps de resposta, en aquest cas no serà una preocupació ni ens tocarà envejar el tot poderós Google, ja que busca i troba la informació en llocs d’origen públic -vegeu Wikipedia, per exemple-  amb molta rapidesa i fluïdesa.

Si tinguéssim problemes en la recerca DuckDuckGo ens ofereix la possibilitat, des de la mateixa pàgina web, d’utilitzar els motors dels competidors -Amazon, Bing, Google, Wikipedia i Youtube-.

Podem utilitzar aquest motor de cerca de dues maneres, instal·lant en el nostre navegador una extensió o entrant a la seva pàgina web.
La web està traduïda a diversos idiomes i té un ús molt simple i eficaç , amb facilitat de moviment i compta amb una interfície nítida .

Com diu el seu eslògan Duck It!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: