El Barça llança una nova APP per la final de la Copa del Rei

Compartir

El F.C.Barcelona ha llançat una nova aplicació per als aficionats, en especial per aquells que es desplacin a València, on aquesta nit es celebra la final de la copa del rei.

L’aplicació ‘FCB Final de Copa 2014’ permet conèixer en temps real les últimes notícies i novetats entorn de l’equip, veure vídeos i accedir a serveis específics com les alertes d’informació de totes les activitats que es realitzen a la Zona Barça, estadístiques, notícies, consells de com arribar a l’estadi de Mestalla o com moure’s per la ciutat de València.

També es podrà interactuar al Fan Wall de l’aplicació a través dels comptes de Facebook i Twitter dels aficionats, que podran penjar fotografies, comentar i compartir missatges amb altres usuaris de l’app. A més, l’aplicació inclourà altres continguts estàtics d’informació de la plantilla del primer equip del Barça i la història de totes les finals de la Copa del Rei que s’han celebrat.

L’aplicació és totalment gratuïta i està disponible per als sistemes operatius iOS i Android. Aquesta iniciativa pionera en el futbol espanyol reforma l’aposta decidida del Club per les xarxes socials, on manté una situació de lideratge amb més de 120 milions de seguidors arreu del món.

TAMBÉ: El Barça arriba als 100 milions de seguidors

FONT: FCB

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: